Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z odpaleniem

BlackCrow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem. Zainstalowałem Sql server 2000 ,zrobiłem bazy danych, poustawiałem pliki dokładnie wszystko jak na tutorialu który znalazłem na youtube . Lecz gdy zaczynam odpalać linki po kolei to od razu 1 link Dataserwer wywala błąd " wz create character stored procedure version 1 " i następnie "program przestał działać".

Drugi dzień próbuje coś wyszukać ,robie już któryś raz po kolei na nowo i nic. Już nie wiem co dalej. pliki to s3 ep2 i stawiam je na win7 64bit.Zaznaczam że zaczynam dopiero i zielony jestem.Jak ktoś mógłby pomóc to bardzo proszę .

Pozdrawiam.

edit

Ok już sobie poradziłem.

Był to problem z ODBC. Zlikwidowałem wszystkie ODBC i utworzyłem nowe i wszystko zaczęło śmigać.

Mam takie pytania jeszcze:

Jak zmienić wskaznik w grze?

Jak tworzyć spoty?

Jak zmieniać towar w sklepie?

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi:). Już sobie poradziłem i powoli dochodze co i jak.

Teraz mam kolejny problem ale z tym to już  chyba sobie nie poradze .

Mianowicie chodzi o postawienie strony serwera.

Zainstalowałem krasnala 2.7 ale przy uruchamianiu wyskakuje błąd ze nie znajduje pliku ntwdblib.dll i następnie  "Unable to load dynamic c:\usr\php\extentions\php_mssql.dll     nie mozna odnalezc okreslonego modulu

Doszedłem do tego ze to Apatch taki błąd wywala i nie wiem co z tym fantem zrobić.

Szukam od 2 dni po sieci ale nic ,kombinuje na rozne sposoby ale bez skutku.Pomozecie?

Dodam że po tych błędach krasnal odpala się i jest na zielono ,niby że działa ,jest ok ale jak próbuje uruchomić strone pisze żeby usunąć średnik " ; " w ;extension=php_mssql.dll w pliku php.ini zrobiłem tak i dalej wyskakuje to samo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...