Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamowanie

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam do was jedno pytanie czy sa jakies stronki by zareklamować (rozwinąć) swojego fb ?

Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Wątpię, że są strony kierowane akurat pod to żebyś mógł zareklamować swojego fanpejdza. Do odbiorców (tych real - chyba, że wolisz fejk lajki) musisz dotrzeć contentem na fejsie który zainteresuje tych ludzi klikających dziennie po cztery godziny w wieku 13-18 lat do takiego stopnia żeby dali Ci lajka. ;_;

Opublikowano

Teraz wbiłem na jakąś str na fb założoną 4H temu i już maja 14tyś lajków jak to o.0 możliwe ?

Opublikowano

Teraz wbiłem na jakąś str na fb założoną 4H temu i już maja 14tyś lajków jak to o.0 możliwe ?

Może właściciel tej strony ma 1000 znajomych którzy mu ją polubili i dodatkowo udostępnili swoim znajomym i dzięki temu ilość lajków jest taka duża.

Albo jakaś strona co ma 100-200 tysięcy lajków zrobiła u siebie reklame tej nowej strony.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

kupno to największa głupota jaka można zrobić, martwe konta

na dodatek tylko ok 3-4% użytkowników dostanie najciekawsze informacje ze strony to statystycznie tylko kilku normalnych userów je zobaczy czyli wywalenie kasy w błoto zamiast promowania

nie potrafisz zrobić strony co zainteresuje odpuść sobie bo widocznie nie masz do tego talentu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...