Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GOLDZIE JUŻ JESTEM

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1158905-goldzie-nadchodze/

9HAucbH.jpg

Gold wbity pierwsza gra zagrana. Nie ma skrina z konca gry bo dostałem gre miniwidmo. nie mogłem zacząc gry  przez chwile ale już się da i jest ok :)

Obecnie 27lp Gold 5

pxL5UXB.png

Cel na ten sezon  : GOLD 1/ PLATYNA 5 nie chce się zawieść więc wystarczy mi ten gold 1

:D

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

mXnNS1F.png

z tymi ludzimi nie dało się grać. Morgana mi napisała że przegrałem linie i nafedowałem kenena. Zszedłem z lini 3/1 i miałem nad nim 30cs przewagi. Wszyscy wbijali na pałe kiedy linie się nam puszują oni jak boty na mida. Lee poza dragon;s rage nie robił dmga a graves focusował spellami powietrze

TSpi2rG.png

słaba gierka zreapeli nas . nie zbanowana vi all. ten typ chyba w maxował a i tak był op.

eU1EKEM.png

meh bot puszuje inhib kiedy 5 stoi przy naszym.

0I6UvnO.png

zrobie sobie przerwe od rankedów z tedzien bo co to sie dzieje to chore jest

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

powodzenia, u mnie to samo ( może nie aż takie noskillsy  ale straszny flame leci i tym samym psują gre ;/)

Opublikowano

Przyzwyczaj się.W goldzie i platynie ZAWSZE jest team A(ten w miare zgrany i wygrywający) i team B(dałny, throwy, flame etc).Jak masz farta to cie doda do teamu A a jak nie to team B, zagrałem 60 rankedów jak narazie, ani jeden nie byl wyrównany, wygrana/przegrana była z góry wiadoma, doleciałem do G2 i spadłem do g5 90pkt i sobie tak latam :D

Opublikowano

gold 1-2 to prawdziwe elo hell w tydzien z G5 do G1 a teraz spadłem do G2 ale już mam 95 lp 

Dokładnie, chociaż że najdłużej siedziałem w G4. 

Przyzwyczaj się.W goldzie i platynie ZAWSZE jest team A(ten w miare zgrany i wygrywający) i team B(dałny, throwy, flame etc).Jak masz farta to cie doda do teamu A a jak nie to team B, zagrałem 60 rankedów jak narazie, ani jeden nie byl wyrównany, wygrana/przegrana była z góry wiadoma, doleciałem do G2 i spadłem do g5 90pkt i sobie tak latam :D

Tak samo miałem do 10/15min było wiadomo czy wygrana czy przegrana.

Opublikowano

Również udało mi sie wyjśc z tego walonego silvera, ale powiem Ci, że gold ssie bardziej ;/
Musisz się na farcie wybić do II, będzie tam coraz lepiej <3

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ahh, ty to masz szczęście, że ponad 25+ LP Ci dają. Mi w Gold V po 11 daja, a zabieraja po 20+, no cóż taka jest ta logika lola.

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Opublikowano

3EDa9Mr.jpg

ryze zoneował mnie cały czas a udyr mi nie gankował tylko wibijał jak padłem już zszedłem z lini z 60csami i 1/3 stwierdzajac na czasie że mam to w dupie.

tV2O2TI.jpg

xin robi drake jax farmi topa kiedy mozna skonczyc gre. #forcedtobesupport

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

JJnxcZB.jpg

fajna giera surr poleciał po tym jak zabiliśmy ich w tf 4v5 low bez many po baronie. bot premade fajnie grał.

gQN5PzX.jpg

wygląda na to że nafidowałem ale odradzam ganki na topa.

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

lolz darius i varus carrowali talon był gunwem przez niego 2 razy zginąłem a varus przez to ze go odsłonił (talon) od ulta cait. nie ma to jak 18.53 mecz xD

8rHdxnJ.jpg

By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...