Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

IEM Katowice Dis & Maiko

bosyboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oglądałem sobie meczyki na ajemie z polskim komentarzem disa i tego maika, i z żalem muszę stwierdzic że ten Maiko to nie ma pojęcia o tej grze, dla przykładu majaczył coś o truskawkach i ich powiązaniach z top lanem, jak jungler poszedł na drugiego blue buffa w 7 minucie z sekundami, chwilę przed tym jak ten miał się zrespawnowac a reakcja tego grubasa to: "O jakie on ma tajmery na blu baffa, tak właśnie robią professionalni dżanglerzy". A raz rozbawił mnie przy pick and bans jak powiedział że Vi czuje się dobrze na Meteosie. Podsumowując to idiota i pajac i moje pytanie brzmi: kto go tam zatrudnił jak przeciętny bronz ma większe pojęcie o LOLu. O i jeszdcze z pierwszego meczu finałowego - jak oni tam są za Fnaticiem - cokolwiek by nie zrobili oni się podniecają jakie to były pro plejsy - flesz Soaza pod turreta a oni " ooooo, wooooooow, ale to był fleszzzz od soaza" no i wiele innych.

P.S. ten post miał na celu obrażenie pewnych osób

Opublikowano

ja pierdole kogo obchodzi polski komentarz który od zawsze był żałosny, ale rozwiązanie jest proste, uważasz że komentujesz lepiej od nich? zgłoś się do ESLa.

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

To jest ich praca. Mają komentować to co się dzieje, z okazywaniem emocji, drobnych hejtów, oraz informacji co dzieje się ciągle w grze. Za taki hajs, sam byś zaczynał pierdzielić tak jak oni. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Dis robi to bardziej dla hobby a nie dla hajsu a milionow tam i tak nie zarobia jak sie komus nie podoba to po co oglądacie ich kom. macie tam z 10 różnych streamow jak takie coś leci zawsze

Opublikowano

Obaj to gowna i obaj nie umieja komentowac. Z reszta polski jezyk do komentowania jest chujowy. Amerykanskich streamow slucha sie 163571736363x lepiej niz polskich. U naszych 0 emocji. "No on tu idzie, o zabil jednego, no fajnie"

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Bo polski jest po prostu chujowy, brzmi gorzej niż niemiecki. O boże co za flesz, świetna "pułapka" od nidalee, jaka "beczka". ja pierdole. chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

Opublikowano

Jedyne do rozwiazanie to ogladanie po angielsku, bo tam komentatorzy biora to na serio, i sie ciesza razem z publicznoscia, druzyna. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Bo polski jest po prostu chujowy, brzmi gorzej niż niemiecki. O boże co za flesz, świetna "pułapka" od nidalee, jaka "beczka". ja pierdole. chansub-global-emoticon-ddc6e3a8732cb50f

I tak dobrze. że nie mówią ale błysk xD Albo podpalenie go dobiło xDDDDD

E6c9g1v.gif

Opublikowano

virtus wygrał, to teraz avatar virtusa?

ale ty jesteś chujowy, myślałem, że mogę się więcej spodziewać po tak szanującym siebie człowieku.

Opublikowano

virtus wygrał, to teraz avatar virtusa?

ale ty jesteś chujowy, myślałem, że mogę się więcej spodziewać po tak szanującym siebie człowieku.

Mam wyjebane w dywizje csgo virtusa, oglądam tylko ich team doty.
Opublikowano

żalosni jestescie.oni to robią za darmo wiec zamknac dupy jak sie nie podoba to spieprzac uczyc sie angielskiego głaby albo zgloscie sie sami do tego jak jestescie tacy zajebisci i wszystko wiecie o tej grze. elo

dsa

Opublikowano

żalosni jestescie.oni to robią za darmo wiec zamknac dupy jak sie nie podoba to spieprzac uczyc sie angielskiego głaby albo zgloscie sie sami do tego jak jestescie tacy zajebisci i wszystko wiecie o tej grze. elo

Oni są żałośni, oglądają je tylko spocone tluste gimbusy które nie umieją postaw angielskiego :) Sam bym to lepiej komentował xD I nie robią tego za darmo, racja... hajs jest w chuj marny ale jednak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...