Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anime odrazu po polsku po wyjściu wersji angielskiej? NOWY PROJEKT.

LisieckiPuchaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejooo(nie bedę japonizował, bo wydaje mi się to po prostu głupie ;3).

Chciałbym ogłosić nowy projekt, a raczej zaprosić was do wspólnego tworzenia tego projektu ze mną.

Wracając... Sytuacja na polskim "rynku" odcinków anime jest dość... przeciętna. DOKŁADNIE TAK...

Ciągle widuje na stronach np: tylko 4 odcinki emitowanego anime, a po angielsku jest już ich 10.

Zdaje sobie sprawę że są osoby nie znające się zbytnio na języku angielskim(a co dopiero japońskim), dlatego czas to zmienić.
Chciałbym utworzyć grupę, która będzie zajmować się UPLOADem na bieżąco. To znaczy: wyjdzie odcinek anime po angielsku = 2 osoby które będą miały w tym momencie wolne zajmują się tłumaczeniem.

Brzmi ciekawie? Jeśli chcesz o coś spytać, lub poprostu dołączyć, i wspomóc naszych "OTAKU" (jak się czasami błędnie lubią nazywać ludzie oglądający m&a) w oglądaniu, i zaprzestać wiecznego czekania aż pojawią się odcinki, albo napisy z portali takich jak AnimeSub itp? PISZ NA PW.

Możę zbyt bardzo się zapędziłem, i ktoś nie zrozumiał więc streszcze:

Nowy portal z odcinkami anime :).

Masz dość dużo czasu, i biegłą znajomość w języku polskim, oraz przeciętną w angielskim(nie oszukujmy się, każdy czasem korzysta ze słownika), oraz oczywiście chęci? Napisz :).
Od ciebie oczekuje tylko i wyłącznie aktywności, niedużego doświadczenia(je można nabrać z czasem ;D) a kwestie administracyjne takie jak finanse zostaw nam(NAM = JA KTÓRY PISZE I PARĘ OSÓBEK). 

Wszystko dowiecie się potem. Na razie tłumaczyć będę JA i jeszcze kilka osób.

DO MODERATORA: Nie wiem czy takie ogłaszanie się narusza regulamin, tzn nie jestem pewny, bo przeczytałem cały i nic nie znalazłem, więc proszę nie bić linijką po łapkach(nie chce tego kochanego warna ^^). 

Ból jest twoim przyjacielem, sprzymierzeńcem... Ból mówi, kiedy jesteś poważnie ranny... A wiesz, co jest w bólu najlepsze? Pokazuje, że nie jesteś jeszcze... MARTWY! ~ Kaneki Ken

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...