Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Cashpirate - dorób sobie na androidzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up3
Kliknij Overview -> My Account -> Earings History i tam masz History. Wejdź tam i będziesz miał wszystkie przyznane i odjęte punkty.

yiWCsl1.png
Opublikowano

nie korzystałem z żadnego vpn nawet nie mam zainstalowanego a ad colony mam niekiedy raz dziennie. wystarczy że w dobrym momencie kliknę. teraz mniej mam apek do instalacji z cash pirate i jak jest to nadal mam na minusie :(

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Jeżeli ci nie odejmuje coins to zostaw i tyle. Lecz radze przy wypłacie wbić dodatkowe ile masz na - by potem nic nie było.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Dobra spróbuje ale ogarnijcie ten ss . zdobyłem łącznie 2804 punkty a mam jeszcze teraz zdobytych 490 i 1 wypłate czyli powinienem mieć więcej o te minusowe . może to też przez to że mam 3 poleconych. 0.o596842b2f41d3_post-719177-13977249255111_thumb.jpg

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

2,5$ to ile jest pieniędzy w przeliczeniu na zł?

Ile uzbieram te 2500 pkt?

Czy jak założę konto w PayPalu i wpłacę na nim te 2,5$ to będę musiał coś płacić żeby te pieniądze były czy nie?

Aplikacje są darmowe?

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Katalizator. Apki są za free i w przeliczeniu 2.5 dolca to ok 8 zł a konto w paypal jest darmowe i nie ma raczej nic z tego że za to że kasa tam jest pobiera coś.

2500 p zbierałem w 10 dni ale to dlatego że mało czasu poświęcałem . jak poświęcasz dziennie 3 h to może w 3 dni wypłata będzie

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Dzięki ;D

Jeszcze jedno

Czemu nie mam żadnych ofert?

W pierwszej kategori mam 4 aplikacje

W drugiej pisze że nie ma ofert

To samo w TrialPay itd.

O co chodzi?

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Oferty same się pokazują i znikają.

Teraz dam ci małą listę czego rób najwięcej:
Pirate Picks - Zawsze jak tam coś masz to rób.

Aarki/TrialPay - Bardziej polecam aarki. Tutaj nie zawsze dostaje za oferty coins.

AdColony - Jak będzie to bierz.

RadiumOne - Nigdy nie ma ofert (przynajmięj dla mnie)

yiWCsl1.png
Opublikowano

ja wale jak wy na tym zarabiacie? sa tylko 3oferty od nich jedna rzecz nie dziala na moja wersje 2jest platba a 3sie nie pobiera w innych nie ma żadznych ofert

dolidius_eune_67_6.png

Opublikowano

dolidus z ich ofert cash picks są 2/3 w określonym czasie. Ja dziś tak 6 apek zainstalowałem. Patrz o 16 i 19 zawsze mniej więcej o tej godzinie są (przynajmniej u mnie)

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Wgl to można na tym zarabiać na kilku urządzeniach jednocześnie np. telefon oraz tablet? Jeżeli tak to lepiej na dwóch osobnych emailach?  ;)

Już wszystko ogarnąłem :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@up chyba nie można.

@top miałem wcześniej problem z minusowymi punktami one nic nie dają poza jakby uproszczeniem wypłaty bo mniej punktów trzeba zdobyć. Sami zobaczcie. Do autora tematu dodaj w 1 poście żeby ludzie się tym nie martwili 5968703e17be0_post-719177-1398692402827_thumb.jpg

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

@up chyba nie można.

@top miałem wcześniej problem z minusowymi punktami one nic nie dają poza jakby uproszczeniem wypłaty bo mniej punktów trzeba zdobyć. Sami zobaczcie. Do autora tematu dodaj w 1 poście żeby ludzie się tym nie martwili attachicon.gifuploadfromtaptalk1398692320733.jpg

Dzięki za tą informację bo dzięki temu dzisiaj zleciłem wypłatę i po jakiś 10 minutach miałem już pieniądze na koncie PayPal oraz emaila z informacją o wypłacie :D

Dla niedowiarków mogę udostępnić SS wypłaty :D

PS. Jak ktoś chce kod na 500 coinsów to piszcie na PW :D

• 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak?

Wykonuje zadanie w piratepicks,pobieram apke i odpalam a apka wciąż jest w ofercie a w punktacg oczekujących 0...

Tak jak by niewidziało że coś robie

Opublikowano

Może mi ktoś powiedzieć co jest nie tak?

Wykonuje zadanie w piratepicks,pobieram apke i odpalam a apka wciąż jest w ofercie a w punktacg oczekujących 0...

Tak jak by niewidziało że coś robie

Gdy pobierzesz i uruchomisz aplikacje nie usuwaj jej od razu tylko zostaw zainstalowaną bo czasem dodaje po upływie kilku godzin.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...