Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Cashpirate - dorób sobie na androidzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CashPirate to aplikacja, w której otrzymujemy pieniądze w zamian za:

- Pobieranie gier/aplikacji/programów na nasz telefon z androidem lub komputer

(każda oferta z aplikacją ma inną stawkę)

- Wypełnianie ankiet/ofert darmowych jak i płatnych

- Oglądanie krótkich filmików przeważnie o grach (mogą to być filmy od 15 do 60 sekund)

Coinsy otrzymujemy za powyższe akcje, a przelicznik coins'ów na pieniądze to:

2500 coins = 2,5 $

5000 coins = 5 $

10.000 coins = 10 $

25.000 coins = 25 $

Minimum do wypłaty to: 2,5$ (Paypal)

Na sam start otrzymujemy 0 coins, ale jeżeli wpiszesz KOD przy rejestracji: (piszcie na PW dam Wam kod na 500coins na start (0,50$) (odpisuje do 24h)

jeśli coś jest nie jasne, piszcie pod tematem-!-

Link do pobrania aplikacji:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayet.cashpirate

Dowód wypłaty(mój)

http://scr.hu/0ouo/pw50j

http://scr.hu/0ouo/mxamj 

Pierwszą wypłatę zbierałem ~3dni(15min dziennie), z drugą było już trochę trudniej, a teraz dążę do trzeciej:P

Opublikowano

Hmm to lepsze niż WHAFF ? czy tutaj też jest tak jak w WHAFF by mieć więcej aplikacji trzeba zmieniać IP ?

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

Tak jak mówiłem, pierwsza wypłatę dobijecie w 2/3dni :)

Aplikacje w Pirate Picks pojawiają się dosyć często, wiec troszkę można zarobić! ;)

Jeśli możecie używajcie kodu z 1szego postu, dostaniecie 500c na start i ja i Wy na tym zyskacie! :p

Opublikowano

Nazwa napewno nie zachęca. Kolejny trik na zarabianie, lecz dlaczego nie ma apki, gdzie można zbierać punkty i wymieniać na gp card, steam, psc?

Opublikowano

Fajna sprawa już mam 200 punktów. I mam pytanie. Czy jak zmienimy proxy będą korzystne oferty? (Jeżeli nie wykryją).

P.S

Konto PayPal trzeba opłacać?

@Edit

Odpowie ktoś na P.S

@down2

Dzięki za bonus.

yiWCsl1.png
Opublikowano

Używam VPN'a - jeszcze nie zbanowali. Takie pytanie: czy jeśli mnie zbanują przed wypłatą, to środków nie dostanę?

17052109001382846035.png

Opublikowano

Czy tylko mi nie działają niektóre oferty w aarki? Nie otwiera sklepu tylko przechodzi na stronę GP i mimo, że mam zainstalowane Badabee to nie daje mi 145coins. :x Druga sprawa, dlaczego mam puste okno w TrialPay i brak ofert w RadiumOne (od samego początku)? I nie działa mi AdColony, natomiast z ofert od nich samych jestem zadowolony coinsy od razu po uruchomieniu aplikacji są przyznawane, ale z innymi jest problem. :-(

Opublikowano

Chciałem powiedzieć a raczej napisać że ta aplikacja jest genialna ;)) w 2 tygodnie 10$ Polecammm !

21278_23_03_12_11_09_58.png

Opublikowano

Najszybciej sie na tej apce zarabia.

Najlepiej jak by kazdy z was podawal sobie kody na PW. kazdy skorzysta. :D

Opublikowano

Ta apka działa . mało byłem zaangażowany w to i od 2.04.14 zbierałem i dziś dosłownie pare minut temu dostałem wypłate. Mam pytanko czemu niektórych apek nie zlicza? Bo mi zlicza tylko te oficjalne cash pirate a z innych rzadko.

wojownik024_gameplay.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...