Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 2200 zł

DiabloXPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja propozycja, tylko w przyszłości dokup drugą kość ramu lub zmień karte na gtx 660 i dołóż drugą kość

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=15240&s=76540&s=73693&s=80037&s=74018&s=85773&s=67056&s=62734

Bez sensu. Po co zmieniać kartę na dużo słabszą, żeby mieć 8 gb? jak 4 gb spokojnie starczy przy tych komponentach :)

Opublikowano

Na pewno decydujesz się w tym sklepie? Złóż taki sam na morele/techplanet, może wyjdzie Ci coś taniej. Dysk i napęd masz na pewno na Sata?

SATA II

Zobaczyłem i wyszło taniej na tym esc.pl i czy ten sklep esc.pl to dobry jest ?

Opublikowano

Tak, w biosie możesz podkręcić procesor. Myślę, że do 3.6 dasz radę, proponuję dokupić jeszcze pastę termoprzewodząca, intelowskie chłodzenia boxowe mają strasznie słabą pastę.

czy dałbys jakiś lepszy podzespół tak żeby wyszło 2200 zł ?

Opublikowano

Tak, w biosie możesz podkręcić procesor. Myślę, że do 3.6 dasz radę, proponuję dokupić jeszcze pastę termoprzewodząca, intelowskie chłodzenia boxowe mają strasznie słabą pastę.

Ej słuchaj te ramy maja 1600 mhz a plyta obsluguje max 1333 mhz....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...