Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powoli wyżej

BoLove

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skończyłem właśnie provinsionale na eune. W ostatniej grze troszkę słabe staty, ale focus pierwszy focus od Ahri leciał we mnie... :O

bez-tytulu.jpg

Szkoda, że nie 10/10, lecz bodajże przy stanie 7/0 trafił mi się midder, którego nie sposób było wyciągnąć. Po zrobieniu 0/4 wyszedł z gry :(. Reszta wyrównane gry. 

Prov rozgrywane przez około 2 tyg. Nie polecam granie kilku gier pod rząd ;)

Teraz moim celem będzie wbicie platynki. Zobaczymy jak będzie szło. 

Opublikowano

Powodzenia, ale Platinum ... to jest dopiero piekło 

Opublikowano

Pierwsza gra po wbiciu dywizji.

bez-tytulu.jpg

Zaczęło się od 2 afków. U nas afk był wukong, a u nich fiora. Gra w sumie dosyć łatwa. Oddaliśmy im jednego barona przez nasz głupi dive, lecz poza tym nic się nie działo. Każdy TF win przez zgrany focus. 

Opublikowano

Życzę Ci dojścia do platyny, osobiście jestem Gold II i taki pozostanę do końca sezonu :) Moj kolega jest w Platynie I mówił mi, ze rozwalił przy tym dwie klawy i pił zieloną herbatę na uspokojenie :P Może nie jest aż tylu Afkerów ale jest dużo graczy z Diamentu/Challengera i trudno wejść wyżej niż Plat V :P

p.s tez znam Lolmicb12 ach ten świat jest mały :P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Życzę Ci dojścia do platyny, osobiście jestem Gold II i taki pozostanę do końca sezonu :) Moj kolega jest w Platynie I mówił mi, ze rozwalił przy tym dwie klawy i pił zieloną herbatę na uspokojenie :P Może nie jest aż tylu Afkerów ale jest dużo graczy z Diamentu/Challengera i trudno wejść wyżej niż Plat V :P

przekaż koledze żeby się udał do psychiatry

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

Próbowałem się z nim zgrać na bocie, lecz nie szło :D

Ja was nie rozumiem. Każdy tak mówi, że ciężko wyjść z jakiejś dywizji. Przecież ważniejsze jest mmr. Wbijesz sobie tą plat V i się będziesz napalał i Twoje mmr strasznie spadnie to się dziwić, że ktoś wyjść nie może... 

Jak będę miał czas dzisiaj coś pyknąć to ss wstawie ;)

Opublikowano

Piszę nowy post. Kara jest za Multipost (3 posty)

druga.jpg

Dzisiejsza gra. Początek był strasznie słaby, gdyż mój adc nie ogarnął trochę blitza, które ukradł blue naszemu kha :D (zły smite). Później to już raczej gra pod nasze dyktando. Co prawda przegraliśmy 2 TF na 6/7, lecz nie obraliśmy focusu. Może uda się wskoczyć szybko wyżej :)

Opublikowano

Kolejna gra.

trzecia.jpg

Tutaj gra strasznie easy. Bota szybko zrobiliśmy. Reszta szła gładko...

Następną grę niestety przegrałem. Troszkę naszych błędów po 30 minucie. Straszny focus we mnie szedł. 

http://www.lolking.net/summoner/eune/34889562#matches

Kto chce to może obczaić tamtą gre. 

@Edit

Seria :)

Bardzo szybko wygraliśmy bota. Później przełożyło się to na resztę :)

czwarta.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...