Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FUT14 Trainer

TheWojtek5020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zdobyłem za darmo trainera do fify 14 ut i mam pytanie . Czy można dostać za niego bana ? Jest to trainer do Sezonu Online który wywala mecz na początku i daje mi wygraną . Proszę o szybką odp. a jeśli nie ma bana za używanie trainera "z głową" to jaki jest limit ?

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Limit to 100k dziennie.

W przeciwnym wypadku grozi blokada konta.

Tylko chodzi o to że to wywala na początku meczu i dostaję punkty w lidze a kasy jakieś marne 100 coins więc nie wiem czy za np. przejscie w 1 dzień z 8 do 1 ligi nie podpadnie .

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Skąd można wziać takiego trainera : ) ? 

Na rosyjskich stronach jest ich mnóstwo.

Tylko chodzi o to że to wywala na początku meczu i dostaję punkty w lidze a kasy jakieś marne 100 coins więc nie wiem czy za np. przejscie w 1 dzień z 8 do 1 ligi nie podpadnie .

Wygrywa 1:0 czy 3:0 ?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz.

Za wygrywanie lig dostajesz dużo monet.

W 1 lidze jest to po 15k, więc można rozegrać maksimum 6 sezonów.

Opublikowano

Nic na to nie poradzisz.

Za wygrywanie lig dostajesz dużo monet.

W 1 lidze jest to po 15k, więc można rozegrać maksimum 6 sezonów.

Czyli mogę normalnie grać i że przejde po 4 sezony w 1 dzien nie podpadne czy tez moge sie zlapac na banana ? Bo jak moge normalnie sezony przechodzic do 100k to na lajcie :P

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Czyli mogę normalnie grać i że przejde po 4 sezony w 1 dzien nie podpadne czy tez moge sie zlapac na banana ? Bo jak moge normalnie sezony przechodzic do 100k to na lajcie :P

4 sezony to jakieś 70k, więc raczej nie dostaniesz.

Opublikowano

4 sezony to jakieś 70k, więc raczej nie dostaniesz.

To thx ! Bo okazja na zarobienie 100k dziennie to jednak coś :P Wolę sie jednak upewnić dostaje bana za zbyt wielki zarobek nie za przejscie ligi ? I co jeśli ktoś np. mnie zgłosi bo to jednak multi jest ;/

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

I uważaj na to, by zachowywać odstęp 24h od wygrania pierwszego sezonu dzień wcześniej (tak to chyba działa) - mnie najprawdopodobniej na tym złapali.

Opublikowano

I uważaj na to, by zachowywać odstęp 24h od wygrania pierwszego sezonu dzień wcześniej (tak to chyba działa) - mnie najprawdopodobniej na tym złapali.

Tak, dobra w FUT kończy się o 02.00.

Opublikowano

To raczej tak nie działa :P Bo niektórzy są takimi kozakami że przechodzą po 2 ligi na dzień :)

Tak, dobra w FUT kończy się o 02.00.

To wiem że te zarobki czyli te 100k dziennie to muszę zbierać i dopiero po 2 w nocy mogę znowu zbierać :)

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

To raczej tak nie działa :P Bo niektórzy są takimi kozakami że przechodzą po 2 ligi na dzień :)

Ale jak to? No 6 sezonów dziennie powiedzmy. Chodzi mi o resetowanie limitu 100k. Żeby od nowa zacząć robienie tych załóżmy 6 sezonów następnego dnia.

To nie chodzi o to kiedy się kończy doba w FUT. Musi minąć 24H od pierwszej wygranej ligi.

I chyba tak jest, bo ja jednego dnia robiłem sezony (95k) o 17 po południu, następnego o 7 rano (też zrobiłem 95k) i wtedy dostałem "bana" (czego EA nawet nie raczyło mi napisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...