Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój problem jest nastepujacy zmienilem windowsa z xp na viste i przestal mi dzialac autoskill na xp wszystko dzialalo elegancko jednak po zmianie na viste nie dziala. Ale nie dziala on tylko w grze bo jak otworze notatnik i wcisne f 7 to widac jak cyferki sie pojawiaja. To napewno nie od gry bo nie dziala mi tez podczas grania ventrillo oczywiscie na xp dzialalo teraz na viscie nie dziala ale tak jak mowi tylko podczas gry jak zminimalizuje gre i nacisne na przykllad ctrl odpowiedzialny za mowe poprostu nie dziala. Czy moze wie ktos czy moze trzeba cos przestawic w ustawieniach klawiatury z gory dziekuje za odpowiedz.

Opublikowano

Mój problem jest nastepujacy zmienilem windowsa z xp na viste i przestal mi dzialac autoskill na xp wszystko dzialalo elegancko jednak po zmianie na viste nie dziala. Ale nie dziala on tylko w grze bo jak otworze notatnik i wcisne f 7 to widac jak cyferki sie pojawiaja. To napewno nie od gry bo nie dziala mi tez podczas grania ventrillo oczywiscie na xp dzialalo teraz na viscie nie dziala ale tak jak mowi tylko podczas gry jak zminimalizuje gre i nacisne na przykllad ctrl odpowiedzialny za mowe poprostu nie dziala. Czy moze wie ktos czy moze trzeba cos przestawic w ustawieniach klawiatury z gory dziekuje za odpowiedz.

tez mam viste, vista jest bardziej programem dla firm niz dla takich domowych przypadkow... wiec jak chce zeby dzialalo wszystko good to albo dajesz run as administrator albo ustawiasz we wlasciowosciach Windows XP Service Pack 2