Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] RegenBlock nie działa, zasypuje konsolę.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[01:37:00 ERROR]: Could not pass event ChestRegenEvent to ChestRegen v2.3.0

org.bukkit.event.EventException

at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:320) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.plugin.RegisteredListener.callEvent(RegisteredListener.java:62) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.plugin.TimedRegisteredListener.callEvent(TimedRegisteredListener.java:30) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.fireEvent(SimplePluginManager.java:487) [spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.callEvent(SimplePluginManager.java:472) [spigot.jar:git-Spigot-1325]

at me.McGrizZz.ChestRegen.Chests.ChestRegeneration.run(ChestRegeneration.java:241) [ChestRegen.jar:?]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftTask.run(CraftTask.java:58) [spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.scheduler.CraftAsyncTask.run(CraftAsyncTask.java:53) [spigot.jar:git-Spigot-1325]

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1145) [?:1.7.0_25]

at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:615) [?:1.7.0_25]

at java.lang.Thread.run(Thread.java:724) [?:1.7.0_25]

Caused by: java.lang.IllegalStateException: Asynchronous entity world add!

at net.minecraft.server.v1_7_R1.World.a(World.java:2480) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at net.minecraft.server.v1_7_R1.Chunk.addEntities(Chunk.java:765) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.chunkio.ChunkIOProvider.callStage2(ChunkIOProvider.java:40) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.chunkio.ChunkIOProvider.callStage2(ChunkIOProvider.java:13) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.util.AsynchronousExecutor.skipQueue(AsynchronousExecutor.java:337) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.util.AsynchronousExecutor.getSkipQueue(AsynchronousExecutor.java:295) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.chunkio.ChunkIOExecutor.syncChunkLoad(ChunkIOExecutor.java:16) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at net.minecraft.server.v1_7_R1.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:107) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at net.minecraft.server.v1_7_R1.ChunkProviderServer.getChunkAt(ChunkProviderServer.java:89) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftWorld.getChunkAt(CraftWorld.java:118) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.craftbukkit.v1_7_R1.CraftWorld.getChunkAt(CraftWorld.java:508) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at org.bukkit.Location.getChunk(Location.java:73) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

at me.McGrizZz.ChestRegen.util.PlayerListener.onRegen(PlayerListener.java:164) ~[?:?]

at sun.reflect.GeneratedMethodAccessor121.invoke(Unknown Source) ~[?:?]

at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43) ~[?:1.7.0_25]

at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:606) ~[?:1.7.0_25]

at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader$1.execute(JavaPluginLoader.java:318) ~[spigot.jar:git-Spigot-1325]

... 10 more

Nie mam pojęcia co do przyczyny, coś mnie zaraz strzeli. Co jest nie tak? ;_;

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Opublikowano

Ma problem, gdy ktoś postawi skrzynie a mianowicie on sam. ew. zmień silnik na craftbukkit i zaktualizuj RegenBlock'a.

Nie mam pojęcia która porada podziałała, ale po całkowitym zreinstallowaniu serwera, przerzutce na CB Beta R0.2 i przy zainstalowanym samym Peksie z WorldEditem - RB działa. Pobawię się jeszcze żeby określić, czy to jakiś plugin powodował rozpierdol, czy Spigot. Albo jakaś konfiguracja, nie mam pojęcia.

Dzięki za pomoc.

Jeśli mi odpowiadasz, zacytuj mój post - lub otaguj przy użyciu @Quasindro.
Jak tego nie zrobisz, najprawdopodobniej nie wrócę do tego tematu.

uExDb2M.jpg

'I have often wished I had time to cultivate modesty... But I am too busy thinking about myself.' ~Edith Sitwell.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...