Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Duel of Champions

MrVerte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż od dłuższego czasu mam pewien problem z grą Duel of Champions. Chodzi o to, iż kiedy normalnie chciałem uruchomić grę przez launcher'a, po aktualizacji kliknąłem "graj" i nic się nie działo. Próbowałem już wszystkiego oprócz formata tj. reinstall, zmiana explorera na 2009, uruchamianie jako administrator itd. W internecie znalazłem dziś temat, gdzie polecono mi odinstalować grę i pobrać ją przez steam'a. Uczyniłem to. Myślałem, że wszystko będzie ok, ale niestety pojawił się kolejny błąd:
http://scr.hu/28zv/zkmct
Sprawdzałem spójność plików, usunąłem folder appcache i nadal to samo. Może mi ktoś pomóc? Z góry dziękuję.

Opublikowano

Może masz nie aktualne sterowniki ?

Szczerze to nie wiem ja kto naprawić :(

Opublikowano

Sprawdź dokładnie czy takie programy jak anty wirus czy firewall nie blokują z jakiegoś powodu dostępu do gry.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Możliwe, że rozwiązanie znajdziesz e tym temacie:

http://www.mpcforum.pl/topic/937398-rozwiazanie-problemu-nie-wlaczajacej-sie-gry/#entry7278298

Jeśli nie, to nie pozostało Ci nic innego jak wysłać zgłoszenie z opisanym problemem do supportu.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

+ załatw sobie antywirusa, bo jak Ci wirki wlezą na kompa to dopiero będzie zabawa :). Rzecz jasna mogłeś również złapać jakiegoś przez internet i dlatego Ci nie działa, pobierz AVG, przeskanuj kompa i usuń zagrożenia.

Pozdrawiam

Co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...