Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyborem klasy.

kubanowak112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż mam mały problem. Nie mogę się zdecydować jaką klasą grać.Chodzi o klasę do samotnego expienia i potem głównie mass pvp. Chodzi mi o klasę którą szybko i łatwo będę mógł expić bez czyjejś pomocy a potem mógł się cieszyć pvp. Chodzi mi o którąś z klas magicznych (oprócz gunnera, nie przypadł mi do gustu.) Myślałem o Sorc,u ale ma podobno wieczny brak many.  Dlatego zwracam się do was. Jak myślicie co będzie dla mnie dobre?

Opublikowano

Ale będzie mi łatwo ogarnąć postać? Będę mógł sam expić? Właśnie nad bardem najbardziej się zastanawiam

Opublikowano

To ja sie dopisze do tematu wybieram alta i mysle nad Templarem albo Sinem postac typowo do pvp. Wiem ze wiekszosc wyberze sina jednak z nim jest dziwnie albo ubijam go w chwile lbo on mnie w sekunde ;d. Czy templarem tez da sie wykrecic ladny dmg na pvp? Czy moze skupic sie na assassinie?

Opublikowano

Ahm.. Z tego co widze sorcererem nie bd tak łatwo w samotnym expie. Ktoś mi powie co bd dobre w PVP i jednoczesnie łątwo expiło samemu? i chodzi o postać w której gear nie bd aż tak ważny 

Opublikowano

Nie chodzi o to, sorc jest super tylko nwm czemu już jestem w verteronie tam są misje na 12 lvl a ja mam dopiero 10 :OxD

Opublikowano

Właściwie to tylko w Verteronie bo jest to mapa na przedział od 10 do ~23, może 24.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...