Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poradnik]Wygraj gry i programy!

NoktaR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krok 5. Wpisujemy login i hasło do naszej poczty, UWAGA! 

No chyba nie.

Czy Ty myślisz, że ktoś się na to nabierze?

3t6EGVz.png

Opublikowano

No chyba nie.

Czy Ty myślisz, że ktoś się na to nabierze?

Kolejny który nie czyta spojlerów. Dziobagu wielmożny mój panie, napisałem że to jest po to żeby móc wysłać ten numerek.

Zrób sobie nowe konto jak się boisz, bo przecież inaczej się by nie dało zrobić, bo jak by miał przyjść ten klucz wygrany jak nie na e-mail?

@Dziobagg

jCH.png

Sygnaturka by Me :D

Opublikowano

strona założona dzisiaj, co to za gówno

Potrafiłeś zauważyć że strona założona dziś, a nie potrafisz zauważyć na stronie głównej

że wznowili działalność? Myślisz ze czemu bym zakładał ten temat?

jCH.png

Opublikowano

bo będziesz miał z tego jakiś zysk?

Sprawa wygląda jasno, daj jakiś dowód na to, że na tej stronie można cokolwiek wygrać.

I po co komuś moje hasło do poczty, żeby wysłać mi emaila? 

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Kolejny który nie czyta spojlerów. Dziobagu wielmożny mój panie, napisałem że to jest po to żeby móc wysłać ten numerek.

Zrób sobie nowe konto jak się boisz, bo przecież inaczej się by nie dało zrobić, bo jak by miał przyjść ten klucz wygrany jak nie na e-mail?

@Dziobagg

Ok.

Spoilery czytam.

Jakby miał przyjść ten klucz?

Może po prostu w wiadomości na Twój mail.

Wysłać numerek? Po prostu w zasadach "Wyślij maila na: przykladowykonkurs@pocztajakaśtam.pl w treści wpisz numerek"

Ale niee.. bo lepiej napisać "podaj hasło"

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ok.

Spoilery czytam.

Jakby miał przyjść ten klucz?

Może po prostu w wiadomości na Twój mail.

Wysłać numerek? Po prostu w zasadach "Wyślij maila na: przykladowykonkurs@pocztajakaśtam.pl w treści wpisz numerek"

Ale niee.. bo lepiej napisać "podaj hasło"

No tak! Brawo! Jeśli ktoś się boi korzystać z tego programu (-.- lol) to może poprostu wysłać e-mail na freegoldengifts@o2.pl ale

trzeba pamiętać że trzeba w treści podać numerek i jako tytuł "Gra" lub "Program" , bo to chyba działa na takiej samej zasadzie

jCH.png

Opublikowano

A co powiesz na to, że na tej właśnie stronie nic nie ma prócz downloadu programu? żadnej instrukcji, nic? 

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

A co powiesz na to, że na tej właśnie stronie nic nie ma prócz downloadu programu? żadnej instrukcji, nic? 

Cholera, nie wiem. Nie pytaj się mnie, wiem że kiedyś istnieli mieli stronkę .pl i faktycznie rozdawali w losowaniach 

a co się z nimi stało to nie wiem.

jCH.png

Opublikowano

Jaka to była strona wcześniej i skąd wiesz o tej teraźniejszej?

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Jaka to była strona wcześniej i skąd wiesz o tej teraźniejszej?

poprzednia strona to tak jak napisałem freegoldengifts.pl ale już nie działa, padli, założyli nową 

może na opłaty ich nie było stać? Nie wiem. A o teraźniejszej wiem o tym dlatego że jeden z adminów tamtej stronki mi powiedział na GG bo się go pytałem co się stało.

jCH.png

Opublikowano

W każdym razie Google nic o takiej stronie nie wie.

@down

Nie szkodzi.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

W każdym razie Google nic o takiej stronie nie wie.

Pewnie dlatego że nie działa ? :____:

jCH.png

Opublikowano

Zrobiłem fake maila, wysłałem i narazie przyszedł email: numerek przyjęty

Opublikowano

Zrobiłem fake maila, wysłałem i narazie przyszedł email: numerek przyjęty

Mówiłem że to działa... Jeśli wygrasz w losowaniu to klucz przyjdzie w poniedziałek i wtedy też zwalniają się numerki.

kolejny fake , za darmo to nawet w ryja się nie dostaje .

Uwierz mi, to działa :)

jCH.png

Opublikowano

Mówiłem że to działa... Jeśli wygrasz w losowaniu to klucz przyjdzie w poniedziałek i wtedy też zwalniają się numerki.

Uwierz mi, to działa :)

wstaw jakiś dowód , wygraną nagrodę .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

wstaw jakiś dowód , wygraną nagrodę .

Dobrze, może coś znajdę i dam edita tutaj:

//Proszę bardzo, wygrałem klucz do Aliens vs Predator i opyliłem go na tablicy :P

vguhen.jpg

jCH.png

Opublikowano

zwykłe oszustko i nic więcej myślisz że wyłudzisz tym od kogoś login i hasło do konta e-mail ?

Opublikowano

zwykłe oszustko i nic więcej myślisz że wyłudzisz tym od kogoś login i hasło do konta e-mail ?

Wyjdź stąd marny nabijaczu postów. Cały temat się ciągnie przez to. Chciałem napisać poradnik i komuś pomóc 

dałem nawet dowody, a ty i tak wejdziesz żeby nabić tego jebanego posta

jCH.png

Opublikowano

Dobrze, może coś znajdę i dam edita tutaj:

//Proszę bardzo, wygrałem klucz do Aliens vs Predator i opyliłem go na tablicy :P

vguhen.jpg

No tak, bardzo ciężko zrobić konto e-mail, napisać jakiś tekst i "wysłać" do swojego konta a potem cieszyć się bo naiwniacy się nabrali

PS Tutaj możesz tak pisać, ale zawsze znajdą się ludzie, którzy podadzą hasło. A potem płacz bo kont nie ma.

Opublikowano

No tak, bardzo ciężko zrobić konto e-mail, napisać jakiś tekst i "wysłać" do swojego konta a potem cieszyć się bo naiwniacy się nabrali

No i na co mi to by było? Jak ja was nie rozumiem kurwa ludzie... Żeby wasze e-maile "ukraść"? I na chuy ja się pytam?

E-mail to przecież nie konto bankowe. PS: Twierdzisz że się cofnąłem w czasie i wysłałem do siebie e-maila w 2013r? Deal with it.

//btw. napisałem przecież że nie trzeba pobierać tej aplikacji wystarczy tylko wysłać e-mail bezpośrednio z przeglądarki na adres

[email protected], tytul wiadomosci to "gra" lub "program" i w tresci wpiszcie sobie numerek. 

jCH.png

Opublikowano

No i na co mi to by było? Jak ja was nie rozumiem kurwa ludzie... Żeby wasze e-maile "ukraść"? I na chuy ja się pytam?

E-mail to przecież nie konto bankowe. PS: Twierdzisz że się cofnąłem w czasie i wysłałem do siebie e-maila w 2013r? Deal with it.

//btw. napisałem przecież że nie trzeba pobierać tej aplikacji wystarczy tylko wysłać e-mail bezpośrednio z przeglądarki na adres

[email protected], tytul wiadomosci to "gra" lub "program" i w tresci wpiszcie sobie numerek. 

Jest taka opcja jak zbadaj element...

Opublikowano

7 stycznia 2013 to rzeczywiście nie dawno wygrałeś a tak poza tym to czemu poprzedni temat został zamknięty przez administrację ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...