Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Aplikacja mobilna i skin Infiniti

Zdzisiu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Kto jest za aplikacją mobilną? Wersja mobilna jest nie dorobiona, tego samego zdania jestem, co do tapatalka. Poza tym, mamy Coders'ów, jest Dual Media - forum powinno się rozwijać. Wiele osób korzysta z forum na telefonie, więc nie należy to do zbędnych dodatków.

Druga rzecz, to może mniej ważna sprawa - chodzi o powrót skinu Infiniti. Kto jest za przywróceniem? 

17052109001382846035.png

Opublikowano

Infinity póki co został wycofany.

A mobilną apkę bardzo chętnie pobrałbym na telefon, nie lubię siedzieć na przeglądarkach na fonie, a tapatalk nie jest funkcjonalnym narzędziem dla moderatora.

Tak.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Apka mi szczerze wisi, bo byłaby na smartfony, a ja takowego nie mam, i mieć długo nie będę :P, ale jak komuś potrzebna to jestem na tak.

Opublikowano

Infinite - nie.

Apka - nie, ponieważ byłoby to za bardzo kosztowne, technicy zamiast optymalizacji serwerem "bawiliby się" w robienie aplikacji, a tego raczej nie chcemy.

Opublikowano

infinite - nie

aplikacja mogła by być bo ta wersja mobilna jest cienka a taptalk nie ma możliwości przejrzenie ani statusów anie innych bajerów - tak

1378331621-U719057.png

Opublikowano

Pomysł dobry, tylko z wykonaniem gorzej.

Opublikowano

Infinite - Nie, przyzwyczaiłem się już do tego. Dodałbym natomiast możliwość zmiany kolorów pasków typu "Dodaj odpowiedź" i nazwy kategorii, jak to można było zrobić na infinite.

Co do aplikacji - Tak, ale nie ma komu to zrobić.

Opublikowano

Co do wyglądu forum, jestem neutralny. Zaś jeśli chodzi o aplikację to dobry pomysł, ale żeby dobrze służyła też moderatorom. :)

Za.

Opublikowano

Infinity - Nie.

Apka - Tak o ile byłaby też dostępna na Javę/Symbiana, nie tylko Android.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Infinite - Nie, przyzwyczaiłem się już do tego. Dodałbym natomiast możliwość zmiany kolorów pasków typu "Dodaj odpowiedź" i nazwy kategorii, jak to można było zrobić na infinite.

Opublikowano

Mi chodziło, żeby dodać tego skina jako alternatywa

17052109001382846035.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Tapatalk stoi na wysokim poziomie i ciężko byłoby nawet temu dorównać, nie mówiąc o przewyższeniu. Ta aplikacja nie jest konieczna, tym bardziej, że mamy teraz inne priorytety.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...