Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Klawiatura+mysz do LOL-a

Ekwador17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, moja 10 letnia klawiatura się zepsuła więc szukam nowego zestawu do mojego komputera . Gram głównie w lola dlatego właśnie tu piszę . Zależy mi na klawiaturze i myszki tylko przewodowej w oko wpadł mi ten egzemplarz  Logitech klawiatura G105 + mysz G300 w sklepie RTVeuroAGD w cenie 269 zł . Może znacie kogoś kto posiada ten zestaw lub sami go macie ? Proszę o opinię albo może macie podobny zestaw w takiej cenie , przypominam że interesuje mnie tylko zestaw przewodowy :)

Opublikowano

A4Tech Blooody V7 i klawa gamingowa jakaś może jakaś od Natec'a jest taka za 90zł i jest spoko.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

A co powiecie o zestawie który zaproponowałem ? Nie chce żadnego zestawu od Tracera, nie interesują mnie produkty tej firmy

Opublikowano

A4tech x748 + A4tech X7 G800V polecam:) Po kilku dniach przyzwyczaisz się do klawiatury i będzie się bardzo fajnie grało:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Na tym forum każdy ci poleci to co po prostu ma. Kup byle jaką klawe i byle jaką myszkę fajnie jak ma z dwa dodatkowe przyciski na aktywy itemów ja np nie lubię ich na 1 2 czy 2 3).

Opublikowano

Zachęcam Cię do kupna najnowszej myszy firmy Nike - Umywaczki!

Jest wykonana w nowatorski sposób w fabryce kleju, w jej skład wchodzą najlepsze plastiki, koło od roweru i metal.

Jedyna taka na rynku posiada 69 klawiszy - lewy i prawy, tylni, przedni, wewnętrzny i... Reszty Wam nie zdradzę i serdecznie polecam ją kupić!

Zawodowcy, którzy używają tejże myszki:

Dyrus, Rafcio Krzywousty i Phreak!

Cena to jedyne 69.99!

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Opublikowano

Zachęcam do kupna zwykłej klawiatury za 20zl w pierwszym lepszym sklepie, bo i tak albo upierdolisz ją jedzeniem albo połamiesz ze złości grając w lola. Ja tak załątwiam 2/3 klawiatury w sezonie;] Myszke byle jaką, byleby byłą przewodowa i miała klawisze pod kciukiem. Tyle z mojej strony ;]

Opublikowano

Mysz: Natec Genesis GX78 (100-120zł w zależności gdzie kupisz [polecam procpu tania i zaufana strona])
Klawiatura: Natec Genesis RX66 (90-110zł w zależności gdzie kupisz [polecam procpu tania i zaufana strona])

Kartyday_eune_51_5_logo.png

Opublikowano

yyy... Wy już nie macie na co wydawać kasy za jakaś klawiature i myszke 200-300 zl??

Kup sobie do 40 bardzo dobra klawiature teraz jest taki wybor w sklepach komputerowych ze szok ! Kupisz podobna klawiature co wartuje 200 zl tylkoe nie bedzie na niej znaczka firmowego ...

40 zł zwykla klawiatura + do 30 / 40 zl z lepszych myszek kupisz .!!

Ja kupiłam ostatnio klawiature do gier kompuerowych za 25 zl na wyprzedarzy w komputroniku + myszka za 29 >.<

da się >? Da się :)

BKHXTTo.jpg

Robię prezentację serwerów /banery / sygnatury i inne 

ZAPRASZAM WWW.MPCforum.PL/ 11 Kwiecień START MPCforum 2 :)

Opublikowano

yyy... Wy już nie macie na co wydawać kasy za jakaś klawiature i myszke 200-300 zl??

Kup sobie do 40 bardzo dobra klawiature teraz jest taki wybor w sklepach komputerowych ze szok ! Kupisz podobna klawiature co wartuje 200 zl tylkoe nie bedzie na niej znaczka firmowego ...

Ja kupiłam ostatnio klawiature do gier kompuerowych za 25 zl na wyprzedarzy w komputroniku + myszka za 29 >.<

T oteraz pochwal się ile ma możliwości ustawienia macro ?

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Ani myszka ani klawiatura nie da Ci skilla. Możesz kupić myszke za 10 zł, jeśli będzie dobrze leżeć w dłoni to po kiego mysz za 12423423zł. Klawiatura to samo, mam jakąś gównianą a i tak sobie świetnie radze. Polecam jakąś z podświetleniem ( dobre do grania w nocy, widać Q W E R. )

Opublikowano

Dokładnie co Ci da klawa za za 200zł ? jedynie "fajniej" wygląda a działa tak samo jak ta za 20zł.... Im droższe tym łatwiej się psuje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...