Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Sponsora Pilne !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie  poszukuje pilnie sponsora na serwer Hard/medium inaczej Castion.eu.Odrazu mówie   jest 50% prac.Pewnie zaraz się pojawią tu zbędne komenty ,że sponsor nie weźnie mnie pod swoje skrzydła ,ponieważ nie skończony jest projekt , mam to gdzieś sponsor nie powinien sponsorować projektu który jest ukończony  a potem oczekiwać zarobku  jak za przeproszeniem "gówno" koło niego zrobił :).

Liczy się dla mnie charakter ale sponsor ma mieć przynajmniej 16 lat.

Oferuje

Świetną  współprace

Sumienność

Stały zarobek z IS wszystko oczywiście do ustalenia.

Wprowadzanie na serwer ciągle nowych zmian.

Oczekuje

16+ wiek

Odpowiedzialności

I  dobrej współpracy.

To się dla mnie liczy  chcesz współpracować pisz 47794445 wyjdziesz na tym dobrze :].To nie mój 1 serwer pozdrawiam.

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Opublikowano

Jak już pliki serwerowe w 85-90% ogarniesz tak aby np za tydzień był zrobiony to zapraszam na PW.
Tylko mówię nie chce aby dedyk stał i się marnował więc zarys to 85-90%.

Opublikowano

Drastill wybacz że tak się wtrącę.
Według mnie sponsor powinien mieć gotowy projekt przed sobą i pliki ukończone prawie w 100% bo to on wkłada w to kasę i to on wkłada ją po to by zarobić. Raczej według mnie sponsor nie powinien mieć udziału w tworzeniu serwera jeśli jest tylko i wyłącznie sponsorem.

Jego zadaniem jest wkład tylko wkład pieniężny, zwrot tego i jakiś zarobek a o resztę niech martwią się inni. Osobiście uważam że sponsor nie powinien mieć nawet "GM'a" jeśli nie pracował przy serwerze. :)

Pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam za tą dygresję :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...