Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<<@#HOT#@ >>.<< NOWA EDYCJA >> BloodMine << [DEDYK] [1.7.2] [mcMMO] [GILDIE] [QUESTY] [NPC] [RPG] [$AUTORSKIE GILDIE$] [200s] [PVP] [TS3] [WWW]

GetFun

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy przekażecie mojemu koledze (mnie może nie być) nagrodę gdybym wygrał? Nick: sutornik2

Mój nick w grze to:
Kurak3322

Opublikowano

A czy przekażecie mojemu koledze (mnie może nie być) nagrodę gdybym wygrał? Nick: sutornik2

Oczywiście, nie ma sprawy, wejdz tylko na nasz ts3: mc.bloodmine.eu

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam! Mam takie pytanie, serwer jest świetny miła atmosfera tylko jeden gracz [ZyXil] ciągle wyzywa mnie na chacie. Co mogę zrobić by został ukarany?

Opublikowano

PO to jest forum servera  CI*** gildie zjebane mozna otwierac skryznie na cudzej gildi i nie da sie podbic do tego bugi z /ptp accept , to nie wojny gildi :]

Nick w mc: Wiedzmin14   Założyciel gildii: Biale Wilki / Stronghold

Założyciel severa Imperial Lands I /II /III

Opublikowano

To ma być w głównej mierze survival. Jeżeli chcesz to mogę Tobie poszukać serwera z wojnami FRAKCJI, bo tu ma być zabawa utrudniona dla obu stron (atakujący muszą się przebić, a obrońcy obronić, a nie że masz x baz na raz)

Opublikowano

PO to jest forum servera  CI*** gildie zjebane mozna otwierac skryznie na cudzej gildi i nie da sie podbic do tego bugi z /ptp accept , to nie wojny gildi :]

Gildi nie mozna podbić, wiec Twoja gilda nie pozyska nowego terenu. Wojny gildi polegaja na ataku i plądrowaniu przeciwników, przez co mozna otwierac skrzynki. Obsydian, bloki polane woda mozna niszczyc, oczywiscie maja one swoja wytrzymalosc.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@up przede wszystkim jakiś warunek tego plądrowania musi być, gdzie w tym przypadku nie ma go spełnionego.

Grałem, byłem administratorem to się wypowiem.
Serwer sam w sobie technicznie nie (był) zły. Żem bym rzekł że nawet ciekawy.
Jednak smak serwera odbiera dziecięca administracja (ze strony młodszej) oraz opryskliwa i nie mająca szacunku (ze strony starszej).
Jeśli chodzi o wyświetlenia tematów oraz posty GetFuna - są to tylko i wyłącznie jego multikonta oraz zadawanie głupich pytań co można zobaczyć po całej, dłuuuugiej historii tematów tego serwera (Multikonta wchodzone przez najprawdopodobniej przez proxy, na 100% przez dedyka. Ale nie będę tutaj komentował umiejętności co poniektórych z teamu MPC Forum ;) )
Sam GetFun ma znajomości wśród administracji, za rangę moderatora (niewpisanego w listę administracji) oraz itemy.
Ostatni dowód na lewe przetargi dot. blokady kont, itemów po taniości czy niszczenia gildii zostały usunięte przez MPC Forum.
Sporo błędów, oraz niedojrzali, upierdliwi gracze (aczkolwiek co do graczy, już niczyja wina).
"Plugin" - patrz, skrypt na gildie.

Resztę można zobaczyć w historii tematów serwera. Tyle z mojej strony

Pozdrawiam

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Witam! Mam takie pytanie, serwer jest świetny miła atmosfera tylko jeden gracz [ZyXil] ciągle wyzywa mnie na chacie. Co mogę zrobić by został ukarany?

Musisz zrobic screenshota oraz wstawic go na forum.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Grałem, byłem administratorem to się wypowiem.

Serwer sam w sobie technicznie nie (był) zły. Żem bym rzekł że nawet ciekawy.

Jednak smak serwera odbiera dziecięca administracja (ze strony młodszej) oraz opryskliwa i nie mająca szacunku (ze strony starszej).

Dalej jest ciekawie ;D A kto jest tą dziecięcą administracją. Osobiście poznałem byłego H@, z którym było różnie ale źle wspominać nie będę, Swieza, który poza głupimi tekstami w banach był na serio spoko osobą. kjuba225 i Damix555 również nie sprawują się źle (z tego co widzę na chacie). Light ostatnio siedzi więcej na serwerze co jest +.

Jeśli chodzi o wyświetlenia tematów oraz posty GetFuna - są to tylko i wyłącznie jego multikonta oraz zadawanie głupich pytań co można zobaczyć po całej, dłuuuugiej historii tematów tego serwera (Multikonta wchodzone przez najprawdopodobniej przez proxy, na 100% przez dedyka. Ale nie będę tutaj komentował umiejętności co poniektórych z teamu MPC Forum ;) )

Sam GetFun ma znajomości wśród administracji, za rangę moderatora (niewpisanego w listę administracji) oraz itemy.

Zacznijmy od tego, które konto jest tym multi? Co z tego, że jest drobny spam? Można to bardzo fajnie ująć jako FAQ co może pomóc potencjalnym graczom jeszcze przed rozpoczęciem swojej przygody z serwerem. Właściciel chyba musi mieć kontakt z administracją, co nie? ^^ Możesz mi napisać kto jest takim "kupnym" modem? Jestem szczerze ciekaw.

Czy już został ktoś wybrany na KidModa? Nie mam obecnie czasu zajrzeć na serwer, a jestem bardzo ciekaw.

Opublikowano

Dalej jest ciekawie ;D A kto jest tą dziecięcą administracją. Osobiście poznałem byłego H@, z którym było różnie ale źle wspominać nie będę, Swieza, który poza głupimi tekstami w banach był na serio spoko osobą. kjuba225 i Damix555 również nie sprawują się źle (z tego co widzę na chacie). Light ostatnio siedzi więcej na serwerze co jest +.

Zacznijmy od tego, które konto jest tym multi? Co z tego, że jest drobny spam? Można to bardzo fajnie ująć jako FAQ co może pomóc potencjalnym graczom jeszcze przed rozpoczęciem swojej przygody z serwerem. Właściciel chyba musi mieć kontakt z administracją, co nie? ^^ Możesz mi napisać kto jest takim "kupnym" modem? Jestem szczerze ciekaw.

Czy już został ktoś wybrany na KidModa? Nie mam obecnie czasu zajrzeć na serwer, a jestem bardzo ciekaw.

W tym tygodniu podamy wyniki rekrutacji !

Regulamin sygnatur

Opublikowano

mcmmo i questy są nie potrzebne bo sie z tego serwera robi freebuild

Opublikowano

mcmmo i questy są nie potrzebne bo sie z tego serwera robi freebuild

Po co Ci w freebuild umiejetnosci do pvp ? Tak samo questy. Jest to server Typu Wojny-Gildi, sredniowieczny styl.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Można zobaczyć przykłady reklam serwera <chcialbym zrobić lepszą>?

Chodzi Ci o reklame na mpc, youtube ?

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Bardziej pod youtube :)

Wystarczy ze wpiszesz w YouTube frazę "bloodmine" i wyskoczy Ci mnostwo przykładów :)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Chyba zawitam znowu na ten serwer, widzę że staracie się znowu rozrastać i niektórzy z was "grają dyplomatów". Jest jakaś nowa edycja?

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Chyba zawitam znowu na ten serwer, widzę że staracie się znowu rozrastać i niektórzy z was "grają dyplomatów". Jest jakaś nowa edycja?

Tak tydzien temu wystarowala nowa edycja.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Co dodaliście na tej edycji? Jestem ciekaw czy jest warto jednak zagrać.

911001425911918417398.jpeg

Opublikowano

Mam pomysł na nowy event. Jest szansa, że go wprowadzicie?

Tak jest szansa, napisz to na forum w dziale propozycje.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Kiedy będzie promocja na wasze usługi? Chciałbym zakupić sobie mcmmo ale nie lubię wydawać hajsu na gry <przynajmniej nie za dużo :D>.

w tym albo nastepnym tygodniu

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...