Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Playstation 4 Jak zmienić język w grze

Equubidero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... ; )

Wczoraj zakupiłem sobie konsolę PS 4 i chciałbym się zapytać jak zmienić język w grze Killzone: Shadow Fall oraz FIFA 14 na Polski. Co do Killzona to jestem pewien że można jakoś zmienić język gry, ponieważ widziałem filmiki na YT w Polskiej wersji natomiast jeśli niema Polskiej wersji FIFY to czy istnieje jakieś spolszczenie czy coś abym mógł grać po Polsku ?

Opublikowano

Poszukaj w opcjach gry, jeśli w konsoli nie masz ustawionego języka na Polski to zmień.

Co do Fify, nic nie zrobisz skoro nie kupiłeś PL'a. Na PS3 było można wgrywać spolszczenia ale tylko dzięki przerobionej konsoli. Jak wiadomo PS4 jeszcze nie zostało złamane.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Poszukaj w opcjach gry, jeśli w konsoli nie masz ustawionego języka na Polski to zmień.

Co do Fify, nic nie zrobisz skoro nie kupiłeś PL'a. Na PS3 było można wgrywać spolszczenia ale tylko dzięki przerobionej konsoli. Jak wiadomo PS4 jeszcze nie zostało złamane.

W opcjach gry niestety nie znalazłem możliwości zmiany języka a konsolę ustawioną mam w języku Polskim. 

Fifa jest wgl w Polskiej wersji ? Bo z tego co wyszukałem w internecie to niema w wersji PL. 

Opublikowano

No to wychodzi na to, że KZ kupiłeś z europejskiej dystrybucji, która nie posiada języka PL.

Co do Fify, z lekka się zapędziłem z tą wersją PL... oczywiście gra nie wyszła w polskiej wersji, tzn idzie wyrwać pudełko PL ale gra jest tylko po ANG.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

No to wychodzi na to, że KZ kupiłeś z europejskiej dystrybucji, która nie posiada języka PL.

Co do Fify, z lekka się zapędziłem z tą wersją PL... oczywiście gra nie wyszła w polskiej wersji, tzn idzie wyrwać pudełko PL ale gra jest tylko po ANG.

Ok w takim razie dzięki za odpowiedź ;) KZ kupiłem w Irlandii , jednak miałem nadzieję że jest możliwość wyboru języka ;/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...