Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komorka

sex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co wedlug was leprze: 1.samsung avilla. 2. sony ercsson k770i. i czy oplaca mi sie zamienic aville na k770i

Opublikowano

@up

Wiesz co to takiego telefon stacjonarny?

kx-ts2308-d.jpg

Do kieszeni i jazda.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja bym kupił gruby słownik ortograficzny.

Opublikowano

@up

Wiesz co to takiego telefon stacjonarny?

kx-ts2308-d.jpg

Do kieszeni i jazda.

hmm smieszny jestes naprawde ;p

hmm wiem co to telefon stacjonarny ;p dobrze wiem

chodzilo mi o telefony niedotykowe takie jak k770i

ale widac hmm ze ktos tu ma maly zasob slow ;p i zne zrozumial dla cb zmienie ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

xD

a ja bym brał aille :D ale skoro wnerwia Cie dotykowy ekran to bierz k770i ... a to że avilla jest cicha to co z tego ? bo z tego co wiem to jest telefon a nie odtwarzacz muzyki ... jak dla mnie największym minusem avilli jest to że jest tak mało gier na ten telefon... oczywiście na akcelerator :/

a tak btw. to każdy telefon jest dotykowy ... przecież nie ma telefonu który czyta wam w myślach co chcecie zrobić... musicie go dotknąć, ale telefon z ekranem dotykowym to inna sprawa ...

Opublikowano

tak SE K800i jest fajny, fajny aparat. dość głośny, dużo gier, aplikacji itp. ale troszkę duży :D a co masz przeciwko telefonom z dotykowym ekranem ? na jakiej podstawie twierdzisz że to gówno

Gość black_shadow
Opublikowano

N73 /Ogólnie seria N.

SE : K800i / k770i lub co wolisz z serii K.

Dotykowe? Nienawidzę tego ! Zawsze mnie denerwowały telefony z dotykowym ekranem.

Nie pytajcie dlaczego ponieważ i tak ci nie odpowiem. Nie lubię tych dotyk-Fonów ale to moja sprawa. :)

Opublikowano

ja też nielubie dotykowych ale takich że jojstik się dotyka i przesakuje

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

k770i bierz ^^ Dotykowe telefony są fajne ale avilla jakoś mi do gustu nie przypadła (maja ją 2 osoby które znam i jakoś taki dziwny ten telefon, chociaż z samsungów dotykowych fajny jest samsung ultra touch, dotykowy i klawiszowy w jednym).

samsung-ultra-touch-s8300-pion-490.jpeg

Opublikowano

Jeżeli dotykowy to Avilla jest całkiem dobra ;d ale ja bym ci polecał SE C510 ; D lub nokie n73 .

s1ng5f.jpg
Rekrut
Opublikowano

Avilla do dupy jest!

Nie polecam ci jej ! Jesli chcesz samsunga to sobie kup Omnia, sam go mam i jestem zadowolony ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...