Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

papierosy, przeciwdziałanie itp. ja się pytam - po co? lepiej zdelegalizować

Ateusz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1165773-papierosy-przeciwdzialanie-itp-ja-sie-pytam-po-chuj/
Poprzedni temat został zamknięty nie wiadomo z jakiego powodu, więc zakładam nowy z oryginalną treścią.

Po jaki chuj polsza wprowadza coraz to wymyślniejsze ostrzeżenia na papierosach, wymogi typu 60(?)% powierzchni to obrazy raka płuc itp zamiast zdelegalizować to gówno w pizdu?

przecież to największe gówno jakie może być. kiedy w końcu zdelegalizują te jebane śmierdzące gówno?

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Jeżeli już dyskutować to na jakimś poziomie. Teksty typu "przecież to największe gówno jakie może być. kiedy w końcu zdelegalizują te jebane śmierdzące gówno?" są raczej nie na miejscu :)

Wszystko jest dla ludzi. Jeżeli ktoś lubi sobie puścić dymek, proszę bardzo. Papierosy nie tylko śmierdzą, ale mogą pomóc się odstresować, albo rozbudzić. Oczywiście należy pamiętać o tym, że długotrwałe i częste palenie (mam tutaj na myśli palenie ponad 1 paczki dziennie) ma bardzo szkodliwy wpływ na organizm.

źródło :
Role of the kappa-opioid receptor system in stress-induced reinstatement of nicotine seeking in rats

@ dół
Nie ma problemu :) Mogę pilnować !

f.png

Opublikowano

Jeżeli już dyskutować to na jakimś poziomie. Teksty typu "przecież to największe gówno jakie może być. kiedy w końcu zdelegalizują te jebane śmierdzące gówno?" są raczej nie na miejscu :)

Wszystko jest dla ludzi. Jeżeli ktoś lubi sobie puścić dymek, proszę bardzo. Papierosy nie tylko śmierdzą, ale mogą pomóc się odstresować, albo rozbudzić. Oczywiście należy pamiętać o tym, że długotrwałe i częste palenie (mam tutaj na myśli palenie ponad 1 paczki dziennie) ma bardzo szkodliwy wpływ na organizm.

źródło :

Role of the kappa-opioid receptor system in stress-induced reinstatement of nicotine seeking in rats

Dobrze, postaramy się pilnować przy wypowiedziach i będzie jakaś dyskusja na poziomie.

Ale proszę, przypilnuj tematu żeby nie został zamknięty.

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Po twoim profilu już wnioskuję na jakim jesteś poziomie:

• Hobby:kopanie po ryju

Że ktoś chce palić to niech pali, co ci to przeszkadza? Przecież to nie twoje zdrowie. Ostrzeżenia na fajkach są dlatego iż jest taki wymóg, nie można ich reklamować etc.

To że tobie coś się nie przydaje nie znaczy że musi zostać to zakazne, pomyśl ile ludzi jest uzależnionych. Po delegalizacji wielu poniosło by kary, za coś co kiedyś było legalne a teraz nie jest? Idiotyzm.

Każdy ma swój rozum i każdy ma prawo decydować co chce robić ze swoim zdrowiem, a innym nic do tego. No chyba że jest to powiązane z zagrożeniem osób trzecich, to co innego.

Opublikowano

Po twoim profilu już wnioskuję na jakim jesteś poziomie:

Że ktoś chce palić to niech pali, co ci to przeszkadza? Przecież to nie twoje zdrowie. Ostrzeżenia na fajkach są dlatego iż jest taki wymóg, nie można ich reklamować etc.

To że tobie coś się nie przydaje nie znaczy że musi zostać to zakazne, pomyśl ile ludzi jest uzależnionych. Po delegalizacji wielu poniosło by kary, za coś co kiedyś było legalne a teraz nie jest? Idiotyzm.

Każdy ma swój rozum i każdy ma prawo decydować co chce robić ze swoim zdrowiem, a innym nic do tego. No chyba że jest to powiązane z zagrożeniem osób trzecich, to co innego.

W takim razie zapraszam do tematu dotyczącego marihuany, widzę, że masz takie samo zdanie jak ja ;]

BÓG = CZŁOWIEK

Opublikowano

Niech sobie każdy żyje jak chce, jak ktoś woli się narażać - proszę bardzo, nic nie mam do tego.

Mam swoje życie i nie muszę się interesować innym.

Zdelegalizować nie można, bo mocno uzależnieni ludzie popełniali by samobójstwa lub trafialiby do więzienia.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Alkoholu ani papierosów nigdy nie zdelegalizują. Marihuany nigdy nie zalegalizują. 

I pogódźcie się z tym, żaden ból dupy wam w tym nie pomoże xD

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Za dużo pieniędzy z akcyzy. Pozatym te podwyższanie podatków itp. to nic innego jak zastrzyk gotówki do budżetu rosji i innych krajów z których przemycane są  papierosy.  Wraz z ceną paczki papierosów rośnie odsetek ludzi, którzy sięgną po tańsze 'ruskie' papierosy.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Z tych "śmiercionośnych" papierosów Donald ma takie pieniądze o których Ci się nie śniło. 

A poza tym wg. mnie wszystko jest dla ludzi.. ale niech nie ciągną akcyzy..

Opublikowano

Czemu mają to zdelegalizować, każdy jest wolnym człowiekiem, więc sam decyduje o tym czy chce palić czy nie, każdy ma swój rozum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...