Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bóg] Postać na początek

sh0keN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up Na start Thantaos ;o 

Myślę, że na start to maybe Ra, Ymir, Guan Yu. Proste postacie, standardowe. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Szugones , chronos by wymiatał potrzebuje dużego skilla + dobrego buildu. Ra jest prostym bogiem na początek , Guan również z lekkim buildem pod tanka. Neith również nie wymaga super skilla by wymiatać.

Opublikowano

Szugones , chronos by wymiatał potrzebuje dużego skilla + dobrego buildu. Ra jest prostym bogiem na początek , Guan również z lekkim buildem pod tanka. Neith również nie wymaga super skilla by wymiatać.

Jak mi powiesz co trudnego jest w chronosie to przyznam Tobie racje bo dla mnie bieganie obok przeciwnika z speedem 600+ nie jest niczym trudnym, build dużo atak speedu i kilka przedmiotów pod normalny atack.

@up Zgadzam się, że ao na start też jest dobry posiada duży dmg dodatkowo najlepszy pusher w grze oraz postać jest bardzo łatwa do opanowania jedynym jej minusem jest to, że jest papierowa i nie ma jak uciekać ( brak dasha, escapa )

Opublikowano

ok a lepszy jest Chaac czy Poseidon ? ;p 

Dwie całkiem inne postacie tutaj zależy czy chcesz grać na solo lane czy na midzie, poseidon jest dobry na mida lub na solo jest dobrą kontrą na agniego i ma bardzo duży dmg, poseidon ma również fajna pasywke dzięki której jest o wiele szybszy od innych postaci. Chaackiem możesz iść na solo lane lub jungle jest bardzo dobrą postacią dlatego, że ma jakiś tam rodzaj escapu, ma heal, dzięki pasywce praktycznie nie traci many, niezniszczalność na ulcie + aoe dmg. Wybór pomiędzy tymi postaciami zależy od tego czy wolisz grać warriorem czy typowym magiem.

Opublikowano

a mam takie pytanie lepszy zeus poseidon czy chaac ? 

Wszystkie z tych postaci są bardzo mocne ale najmocniejszy jest zeus ( nie polecam jak chcesz nim grać rankedy z tego powodu iż jest to nie możliwe jest ZAWSZE banowany )

Opublikowano

A poleciłbym Cupida. Sam jestem początkujący i postać jest bardzo łatwa do ogarnięcia.

Pierwszy meczyk nim i już całkiem ładny wynik:

kQfXfLZ.jpg

Opublikowano

A poleciłbym Cupida. Sam jestem początkujący i postać jest bardzo łatwa do ogarnięcia.

Pierwszy meczyk nim i już całkiem ładny wynik:

kQfXfLZ.jpg

Który ty masz lvl, 4, czy 5? Bo na takim poziomie tyle killi łatwo wbić ;x 

a mam takie pytanie lepszy zeus poseidon czy chaac ? 

To zależy gdzie chcesz grać, jak na mid to bardziej polecam Zeus, z dopasowanym buildem sieje rozpierdol. Chaac może grać i w jungli, i na duo lane, i solo lane. 

@Down

Ślepy jesteś ? Patrz, który post zacytowałem i kogo. ;)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Który ty masz lvl, 4, czy 5? Bo na takim poziomie tyle killi łatwo wbić ;x 

Założyciel tematu pyta o postać na początek, a na początku chyba nie ma się kurwa 30 lvla.

Ja Ci polecam Ao Kuanga, jest znacznie tańszy od innych bogów. Dosyć łatwo się nim gra, rzucasz tornado i czyścisz całą linię. Postać w sam raz by zapoznać się z grą i trybami gry.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...