Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver gorszy niż brąz...

KociaczekKC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawie każdy mecz carruje, jeśli przegrywam to rzadko z mojej winy, nie wyzywam, staram się nie feedować, zawsze daję ss, pomagam na innych liniach.

Z brązu jakoś jak team nie flejmił najpierw w 1dzień wyszedłem z brązu IV do II, później sporo nie grałem i spadłem do brązu III i niedawno w 3dni wbiłem Silver'a. Gram zawsze SoloQ więc nikt mnie boostował. Jak widać potrafię grać, ale co mogę poradzić na kogoś z teamu co ma 0/8 i zamiast się ogarnąć i zacząć grać, to przez 20minut pisze "Report Vi for troll" mimo że dzięki mnie wygraliśmy 2 tf'y.

@Edit: Najpierw przeczytaj dokładnie co napisałem, a później nabijaj sobie posty.

Widzę, że skromnością to ty nie grzeszysz. Skoro grasz dobrze to po co ten temat? Graj, rób swoje, wygrywają i przechodź do wyższych dywizji. Cała filozofia.

Opublikowano

Zapamiętaj sobie, że nigdy nie gra się SoloQ. Zawsze Graj Duo szanse na wygraną podwajają się jeśli oboje jesteście ogarnięci ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Dojdziesz do platyny, dopiero bd miał ból dupy xD.

Pickuj takie champy którymi bd mógł zrobić coś sam np. riven / jax / voli / zed / kha / talon / lb.

Nie graj by wygrać...

Graj by stać się lepszym .

Opublikowano

Na najniższe dywizje jest taki sposób graj wcześnie rano albo w nocy.Staraj się nie grać w dzień a szczególnie w weekendy bo najgorsi z silvera to mają wolne od szkoły..A w nocy grają przeważnie ludzie ogarnięci.

Ta ?? No co Ty :D Wczoraj grałem o 1 w nocy to 2 rankedy pod rząd lose. W tym soraka na jungle... Proosze, ale ogarnięci.

btw.

Duo wychodzi całkiem spoko yasuo+Vi na jungle :) Mówię Ci MIAZGA :D

Opublikowano

jak potrafisz grać to wygrasz wszystko ja boostuje konto w silverze i już mam 18 wygranych in a row :D

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Na najniższe dywizje jest taki sposób graj wcześnie rano albo w nocy.Staraj się nie grać w dzień a szczególnie w weekendy bo najgorsi z silvera to mają wolne od szkoły..A w nocy grają przeważnie ludzie ogarnięci.

G*wno prawda, nie wiem kto wymyślił taką teorię, ale lepiej niech sie przerzuci na te o szarakach pod nevada.

A po kij ty się tym przejmujesz? Na starcie mute all i grasz swoje, i przedewszystkim graj dla funu.

Glupota, w takim razie po co grasz w LoLa? to chyba gra w której komunikacja to podstawa? chyba że istnieją rankedy 1v1 o ktorych nie slyszalem...

@Edit: Najpierw przeczytaj dokładnie co napisałem, a później nabijaj sobie posty.

Czy ktos widzi jakikolwiek sens w tym zdaniu? bo ja trace wiare w jakakikolwiek poziom IQ autora tejze wypowiedzi.

Wszystko od drewna po złoto to jeden chuj 

W brazie nie trzeba niczego

w silverze potrzeba podstaw mechaniki/rozumnosci 

w goldzie troche wiecej niz podstaw, ogolnie wszystko to samo, z tym ze gracze, ktorzy juz wbili do golda wykazuja zainteresowanie wygrana, bo im zalezy. (W wiekszosci, wszedzie sa trolle)

sygna.png

Opublikowano

Mhm w kadzej dywizji trafiaja sie bezmozgi.

Dzisiaj trafil mi sie support ktory postanwil trollowac gre bo nie trafil hooka na lvl 2.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Mi się jednak wydaję, że to nie team gra słabo, po prostu to Ty nie jesteś w stanie dobrze rozegrać meczu.

Jeden czy tam dwa przegrane mecze jeszcze o niczym nie świadczą.

Jeżeli czujesz się 'lepszy' od ludzi w swojej dywizji i chcesz piąć się wyżej, to powinieneś szybko ją opuścić, niestety jest pewna różnica..chcieć, a móc ;)

Opublikowano

gówno prawda, jeśli jesteś dobry to wygrasz i wyjdziesz z tego syfu. Kiedyś też tak płakałem, że wina teamu, ale gdy poprawiłem swoją grę, od razu awansowałem wyżej (obecnie gold 4). Pomyśl tylko o boosterach, którzy przejmując byle jakie konto silverowe czy brązowe, są w stanie awansować bez porażek nawet do diamentu. Zastanówcie się młodzieży i nie spamujcie tymi samymi co jakiś czas pojawiającymi się tematami. 

Opublikowano

Bosze hahaha xDDD ale mam beke z takich ludzi jak wy. Płaczecie że silver jest do dupy i reszta dywizji też, to w takim razie gdzie wg. was dobrze sie gra?

Nie umiecie "spiąć dupy" i wyjść. Najgorsze są dywizje V bo w nich siedzą boosty potem to banał.

Bosze hahaha xDDD ale mam beke z takich ludzi jak wy. Płaczecie że silver jest do dupy i reszta dywizji też, to w takim razie gdzie wg. was dobrze sie gra?

Nie umiecie "spiąć dupy" i wyjść. Najgorsze są dywizje V bo w nich siedzą boosty potem to banał.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Pieseł zawiesiłeś się wow :v

p.s. Nigdy nie wyjdziesz z tej ligi bo płaczesz, że przegrywasz 2gry pod rząd. cebulaczku wszystko na team sure. Jak mnie ktoś wyzywa to mam go w dupie i mute na 5min,. Niech sie ogarnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...