Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z bluescreenami

owghard

Pytanie

Opublikowano

Cześć. Mam pewien problem mianowicie kilka razy dziennie wywala mi bluescreena. Komputer od czasu pojawienia się tych błędów chodzi wolniej i czasami sam się resetuje. Nie jest to raczej wina dysku bo nie dawno kupowałem nowy i na tym to samo. Często też gdy wyłączam komputer to przy samym końcu też wyskakuje. Zapisują się z tego jakieś logi czy coś żebym mógł wam pokazać dokładnie o co chodzi ?

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak zapisują się logi w postaci małego zrzutu pamięci ale ja tego nie zrobię bo program nie chce mi się zainstalować ;-;

na niebieskim ekranie czyli na ekranie blue screena powinieneś znaleźć na dole słowo STOP i po nim 0x000000a (u ciebie pewnie będzie inny kod) przepisz go. jeśli nie możesz bo komputer się restartuje wejdź w ppm>mój komputer>właściwości>zaawansowane>uruchamianie i odzyskiwanie> i odznacz automatycznie uruchom ponownie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...