Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NEWS - Mount&Blade II: Bannerlord - Coraz bliżej!

MrArek1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem zwolennikiem owej gry, a że mam trochę pojęcia, gdyż mam przegrane ponad 500 godzin w Warbanda to chciałbym zostawić tutaj trochę kropli swojego pióra :)

Gra począwszy byłą wielkim boom w czasach, gdy wychodziła - była prosta w obsłudze, może nie łatwa jeżeli chodzi o sterowność ale prosta w zrozumieniu jej oraz nie wymagała zbyt ' kosmicznego ' komputera. Wychodząca nowa cześć "Bannerlord" mam nadzieję, że wprowadzi dużo dużo więcej udogodnień dla gracza pod względem spędzania czasu w grze jak również odświeży silnik gry ale nie obciąży naszych pc'tów. Dużo gier jest robionych pod nowości i może dobrze, że odświeżają wszystko ale czasami tracą na graczach wprowadzając kosmiczne wymagania albo słabo optymalizując grę przez blur motiony albo inne dodatki, które fajnie wyglądają na High PC a na woodenach ledwo co menu chodzi. Co do tych nowości co tutaj widzę, strasznie podobają mi się odświeżone graficznie modele npc jak i świata ale mam nadzieję, że też trochę jakoś rozwiną system walk oraz COOP'a :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Kenwood25 Dokładnie na to samo czekam ... COOP :D.

Wspólne z kolega zdobywanie zamków i działania wojenne. Wspaniałe !

Nic tylko czekać, a w miedzy czasie grać w Warbanda :P.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Oto kolejny film i kilka nowości:

Niektóre zmiany które ujawnili deweloperzy:
-Machiny oblężnicze,
-Poprawiona interakcja wsi z zamkiem,
-Niektórymi broniami można trafić większą liczbę przeciwników,
-Pogoda wpływa na przebieg gry (np. w zimę armia zużywa więcej prowiantu, wolniej się poruszamy na mapie globalnej),
-Możliwość tworzenia własnych broni,
-System odtwarzania powtórek z różnymi narzędziami do edycji,

I kilka SS:

siege.png
map.png
party.png
boardgame.png
customise.png

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...