Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie idzie mi, kupiłem konto w Diament 1

Pro Plajer PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja sie dziwie czemu trafiam na takich śmieci na rankedach...

Diament 1 to nie twój poziom, spadasz bo nie zasługujesz. Tyle w temacie. Naucz się grać, jedyna rada.

Opublikowano

jakieś rady?

Sprzedaj póki nie spadłeś niżej. Jeden post Cię nie nauczy grać. 200 raczej też nie

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Byle byś spadł jak najszybciej do swojego silverka czy gdziekolwiek byłeś wcześniej.  Tam jest widocznie twój poziom i skilla nie oszukasz .__.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

jak w temacie, dziś kupiłem konto w diament 1 na allegro za 200 zł i nie mogę nic wygrać spadłem już do diamentu 3, jakieś rady?

Pewnie trafiasz na trolli afków i noobów. Pamiętaj to nie twoja wina, zasługujesz na diament, a na main koncie masz bronze przez feederów.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

to pewnie wina nab timu na to nie ma rady jedyne co ci pozostaje to sprzedać to konto i kupić jakieś które jest w chalengerze bo tam ponoć wyższy poziom jest

Odkrywca
Opublikowano

Bronze 1

Mówisz serio? Sprzedaj lepiej to konto póki możesz. Przynajmniej trochę kasy odzyskasz. 

Na przyszłość, nie kupuj konta do LoL'a. To nie cs, gdzie zmienisz nick i już.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...