Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sluchawki z mikrofonem za 150zl.(Roccat Kulo 7.1)

madmi121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosił bym o opinie tych słychawek tych którzy je posiadają czy są wygodne

http://www.ceneo.pl/12219812

i czy znajdę lepsze słuchawki w tej cenie szukałem po forach i nic dla siebie nie znalazłem :(.

słuchawki będą mi służyły do rozmowy przez skype/ts grania w lola,csa i niekiedy do słuchania muzyki

zależny mi na wygodzie sluchawek ,bardzo mi sie spodobały te rocaty i nie wiem czy są wygodne, gram w lola 3-6h dziennie i nie wiem czy wytrzymam z tymi sluchawkami.

Opublikowano

Razer, 200zł. i masz słuchawki full wypas na wiele lat.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

@up

Płacisz za markę nie jakość, razery są chujowe -,-

Polecam biedronkowe - najlepsze w najlepszej cenie =)

Dla kogoś kto nigdy nie słyszał muzyki to może i dobre.

Nie polecam, 7.1 w słuchawkach za 150 zł to jakiś tani shit. Jakbyś miał tak z 250 zł to polecam Creative Aurvana Live! :) Świetne słuchaweczki, jedyna wada to słabej jakości kabel ( i tak lepszy niż we wszystkich szajsach z biedy) a taki kabelek samemu wymienisz za około 40-50zł i masz słuchawki na kilka lat ,o ile nimi nie miotasz o ściany :)

Opublikowano

Słuchawki do dupy to nie są nauszne więc wiążę się z tym, że małżowina uszna będzie cie bolała ;)

Ja polecam Creative Fatal1ty. Sam używam ich i są nauszne. Dźwięk muzyczny jest wyśmienity i do gier też :)

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Słuchawki do dupy to nie są nauszne więc wiążę się z tym, że małżowina uszna będzie cie bolała ;)

Ja polecam Creative Fatal1ty. Sam używam ich i są nauszne. Dźwięk muzyczny jest wyśmienity i do gier też :)

Fatality są w uj przereklamowane, już seehnhiser hd 201 są o niebo lepsze. A jak autor chce mikrofon to zelman mic 1 do tego i nawet przyzwoity zestaw

Opublikowano

A ten temat nadal w dziale LoLa...

Kolega wyżej dobrze gada, ale Aurvany Live to raczej pod konsolę, testowałem i imho. mają zbyt wielkie otwory na małżowinę.

Jak mówiłem, AKG GHS 1 + Nawet słabej jakości karta dźwiękowa = GENIALNY dźwięk. Koszt takiego zestawu oscyluje w granicach 250zł.

Nie kupuj żadnych 'firmówek' typu Razer czy Roccat bo to gówna. Takie słuchawki powinny kosztować 50zł.

Opublikowano

Superlux hd681 wygrywa wszystko jeżeli chodzi o cena/jakość. Nawet dużo droższe słuchawki mają problem, aby przebić superluxy :D

mjut.png
Opublikowano

Superlux hd681 wygrywa wszystko jeżeli chodzi o cena/jakość. Nawet dużo droższe słuchawki mają problem, aby przebić superluxy :D

Potwierdzam:D Do tego zalman mic i tani, a mega dobry zestaw:D

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

W tej cenie z nowych to HD681 lub wersja EVO, nic lepszego nie znajdziesz. Używane to może Aurvana Live lub Shure SRH240

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...