Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wysoki zarobek w krótkim czasie! + Itemki za ph

julo222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wielu z was pewnie zna ten sposób ale ja się nim podzielę. Od jakiegoś roku znam ten sposób, lecz się podzielę nim z wami a więc przejdźmy do instrukcji. Do tego można zdobyć przedmioty za ph!

1.Tworzysz postać z pierwszym poziomem i wbijasz nią 10 poziom

2.Udajesz się do Ithan-> Ratusz Ithan 17,5.

3.Prowadzisz z nim odpowiedni dialog i opowiada ci on o bezpieczeństwie w margonem + można obejrzeć film.

4.Odpowiadasz na jego pytania. (Odpowiedzi na dole)

5.Jeżeli poprawnie wypełnisz test zyskasz 100 punktów honoru i  50k.

7.Przesyłasz sobie pieniążki na główną postać i 

Podsumowując zyskujesz:

50 tysięcy złota!

100Punktów honoru!

Jest u niego drugi quest ale nie róbcie go, ponieważ oba questy wbiją wam 11 poziom i będziecie mogli tą postać usunąć dopiero po 3dniach

Proszę nie mówić mi, że wy lootacie z potworka item o wartości 80k, ponieważ poradnik robiłem z myślą o ludziach którzy mają mały poziom.

Sposób na itemki za ph (wymagany 70lvl lub 6sł):

1.Robisz questa, lub obydwa.

2.Masz 100 lub 200ph.

3.Kupujesz miksture za 200 bądź 75ph

4.Przekładasz do depo.

200px-Cigarette.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

To nie ma sensu.

Grając i expiąc wypadają takie przedmioty, że zdobędziesz szybko więcej niż 50k, dodatkowo robiąc questy, a przy tym wbija Ci się lvl. 

Gospodarka na serwerach globalnych posiada drogą walutę, więc ta suma niczego nie zmieni w naszym budżecie. 

Opublikowano

To nie ma sensu.

Grając i expiąc wypadają takie przedmioty, że zdobędziesz szybko więcej niż 50k, dodatkowo robiąc questy, a przy tym wbija Ci się lvl. 

Gospodarka na serwerach globalnych posiada drogą walutę, więc ta suma niczego nie zmieni w naszym budżecie. 

1postać=z 15minut=50k 5h=300minut 300:15=20postaci    20*50000=milion czyli dla nowego gracza zawsze coś :P

200px-Cigarette.jpg

Opublikowano

Ha! Kolejny początkujący, który myśli że odkrył amerykę?

Ty mi mój mistrzu powiedz, jak mam przesłać PH na drugą postac?

Są lepsze sposoby na zarobek :P Tylko trzeba trochę pogłówkować.

A w twoim jest taki problem, że postać można usuwać co 3dni, albo robić nowe konta.

@Edit

A tak btw. to 100k dla początkującego gracza to jest sam raz. Z takim zapleczem finansowym można expić na spokojnie.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Wysoki zarobek? chyba nie, proszę cie czy 50k to wysoki zarobek? i tak samo jak kolega wyżej niby po co komuś te ph skoro nie można ich przesyłać? lepszym sposobem jest już kupowanie szyszek i sprzedawanie ich po 80-100k gdzie możesz mieć 3 konta = 3 szyszki dziennie więc około 300k na dzień.

Opublikowano

Wysoki zarobek? chyba nie, proszę cie czy 50k to wysoki zarobek? i tak samo jak kolega wyżej niby po co komuś te ph skoro nie można ich przesyłać? lepszym sposobem jest już kupowanie szyszek i sprzedawanie ich po 80-100k gdzie możesz mieć 3 konta = 3 szyszki dziennie więc około 300k na dzień.

Nie 3 konta, tylko 3 postacie ;p

Szyszka 23k, sprzedasz za ok 80k (zalezy u kogo)

57k profitu na 1 postać. Można mieć 3 postacie co daje ok 160k profitu na dzień :P

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

@up sorki, pisałem bo pisałem, można też stać na aukcjach czyli kupować taniej sprzedawać drożej ale to trzeba mieć jakąś kase na początek i być w tym doświadczonym. kiedyś miałem 10m zrobiłem z nich 20m. dwu krotny zysk na aukcji w zaledwie 3-4 dni

Opublikowano

Teraz sprawa jest na tyle prosta (zależy od świata) że często potrzebne rzeczy na mały lvl są drogie ;].

10m na 25 lvl, pajęczynki po 100-150k za sztuke na kataha chodziły ;p

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...