Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdyż Nat Pagle został zmieniony czy opłaca sie go sprzedać za 1600 pyłu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiadomo Nat Pagle został zmieniony i dobiera teraz karty na początku tury w tym czasie łatwo go uciszyć lub zabić a moge go sprzedać za 1600 pyłu i kupić np innego legendara?

Opublikowano

Tak, teraz opłaca się. Sprzedaj to, a za to możesz zrobić Ysere/Ragnarosa.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dzięki :D Fajnie że opłaca się to zrobić. A do mojego decku maga co najlepiej kupić? Archmage Antonidas wydaje się być op. 184px-Archmage_Antonidas(220).pngAle nad Yserą i Ragnarosem też się zastanawiałem.

Opublikowano

Tak jak powiedziałeś, wydaje. Może od razu zostać wyeliminowany w następnej rundzie, a jest useless jeżeli nie masz odpowiedniej ilości skillów poto żeby uzyskać te fireballe, a Ysera co turę daje Ci "Dream Card", a Ragnarosa randomowe 8 damage, co jest op. ;)

Opublikowano

A Alexstraza lub Sylvanas Windrunner ? To też chyba jedni z lepszych widziałem je w kilku deckach. Mam teraz dylemat co kupić :P Ysera i Ragnaros też są fajni. Niewiem co najlepsze i najbardziej by mi się przydało...

Opublikowano

Antonidas przez fakt że jak się go przyzywa zazwyczaj nic nie robi jest dosyć niepewną kartą bardziej polecam Ragnarosa

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Kiedyś się ciebie oglądało :O a tak co do tematu to polecam ci ragnarosa najbardziej jest teraz w 3/4 decków posiadających legendarki Ysera także jest dobra ale ja brałbym ragnarosa

Opublikowano

Kiedyś się ciebie oglądało :O a tak co do tematu to polecam ci ragnarosa najbardziej jest teraz w 3/4 decków posiadających legendarki Ysera także jest dobra ale ja brałbym ragnarosa

Znaczy najlepiej miec te dwa legendary, ale niestety az tak bogaty kazdy nie jest. :D Ragnaros jest dobry, jezeli przeciwnik ma wylozone 1-2 miniony, lub zadnego, bo wtedy od razu jedzie w herosa, ale np. na shamana ragnaros ssie, bez dobrej obrony. Hex i po grze.

Opublikowano

Ostatnio miałem Ysere na arenie jako Druid i była całkiem spoko zakończyłem 9/3. Dlatego też kupuję Ysere 

Opublikowano

Nie dość że ysera ma 12 hp, to co turę ciągnie Dream Card, które są overpower.. jak długo ją utrzymasz powinieneś wygrać grę.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...