Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

vBot - Pixelbot

ZmkAg.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam prośbę, rzuci mi ktoś tego bota na inny hosting? np. zippyshare bo jak chcę pobrać wyskakuje mi bład dls  że nie mm internetu ;/

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko  ok. Tylko  długo namierza alieny ale nie o to mi chodzi. Też macie fioletowy  " pasek " nad HP ? Tak  się zastanawiam czy tylko  ja to widze czy  inni też.

Dodam, że na niewidce można zbierać bez problemów. 

Opublikowano

Mam pytanie, Ustawiam wszystko tak jak jest napisane w pierwszym poście a bot nie działa. klikam F1 i nie rusza z miejsca się nawet. Mam fullscreen najniższe tekstury interfejs tak jak jest napisane tam a mimo to nie działa. dodatkowo ten fioletowy pasek jest trochę obok statku a nie nad nim. wie ktoś o co chodzi?

Opublikowano

Pomoże ktoś? Ustawiłem grafikę na najniższą, interfejs tak jak jest napisane w pierwszym poście, mini mapa najmniejsza. Na początku bot tylko przez dwie sekundy leciał w prawy dolny róg i stawał w miejscu i dalej nic nie robił a teraz wgl nic nie robi od samego poczatku. Mam ustawienia takie jak podane i odpalam full screena zanim uruchomię bota F1. pomoże ktoś?

Opublikowano

żeby tak zrobić byś musiał pogrzebać w tych wszystkich programach żeby pozmieniać to co jest w bocie a to zadanie nie jest łatwe i trzeba znać język programowania :/

Opublikowano

nie zbiera, lata obok skrzynek bonusowych i tyle. wszystko zrobilem tak jak jest napisane, nawet probowalem zmieniac rozne wartosci predkosci statku, a jesli chce zaznaczyc obszar zbierania na mini mapce w trybie pelnoekranowym to po wcisnieciu klawisza ctrl automatycznie zmienia sie tryb pelnoekranowy na zwykly... :(

Opublikowano

Czasama aktualizacja trwala przez tydzien nawet wiecej w takich boxybotach jak pamietam boxybota z 2012 ktorym bocilem czasem czekalem na niego poltora tygodnia. Mysle ze tutaj bedzie podobnie ;/

Opublikowano

Wam też nie działa?Wysyła do strony autora bota.

Ściągnij z elitepvpers ze strony 102 tematu o vBocie nową wersję offline. Aktualna wersja online nie będzie działać co najmniej do końca miesiąca, bo skończył się limit dropboxa z którego vBot ściągał potrzebne mu pliki.

Opublikowano

prosze jak to pobrac wyskakuje mi error 509 

jak nie zrobi wam problemu prosze na darmowy dowland przeeslijcie nie mozna go pobrac: 

Opublikowano

Ja poproszę linka do versji pro i cenę + instrukcje gdzie mam kupić i na ile paypalem :P

w5cNAHm.png

Opublikowano

Wie ktoś, czemu po chwili bot leci do portalu i przenosi się na kolejną mapę?? 

prosze przeslij na zipshare tego botka nie badzcje pijawkami 

Opublikowano

@UP Prawdo podobnie ustawiłeś "Fly when damaged"

Nie ogarniam tego ale jak to odznaczyłem to bot pięknie działa...

Mam taki problem...ustawiłem bota i poszedłem do sql...latał pięknie..w 6h uzbierał mi 11k uri ^^ i ok 90 ee...

Dziś ustawiłem by w nocy latał i zbierał tak jak ostatnio...rano wstaje i...mam "Utracono połączenie" w grze a obok okienko ze bot przestał działać i "Wyślij raport" i "Zamknij"...bot latał 11minut -.-

No nic...ustawiam bota jeszcze raz...po 20 minutach sprawdzam...to samo tyle że bez drugiego okienka...czy ten bot coś robi z netem że darorbit myśli że gracz afczy? Nie da się ustawić opcji by klikał automatycznie by się połączył jak go wywali?

w5cNAHm.png

Opublikowano

Ma ktoś tego bota (free) na innym uploadzie? Ponieważ na "oficjalnej" stronie link do free, nie działa. :O :o

11icvtw.png
" Pragnę być nietypowy, niepowtarzalny,
Jednorazowy i oryginalny
" ~~ Fokus

Opublikowano

xxxx

??? co te "xxxx" ma znaczyć :?

Mój link do vBot 1.0.2

https://mega.co.nz/#!3dAG2CBY!GOyTnHjIxLgGYAYy6SphCT6oJmYiu0IaEILsmzcpi0A

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/274b18e83a3b2b1db2350782fdb36e225aa3d656f350d26269233ac115c82f67/analysis/

Liczę na lajki ^^

PS.: Jak to w jakiś sposób narusza regulamin mpcforum to proszę osunąć samego linka, ale nie dawać mi punktów ;P

w5cNAHm.png

Opublikowano

??? co te "xxxx" ma znaczyć :?

Mój link do vBot 1.0.2

https://mega.co.nz/#!3dAG2CBY!GOyTnHjIxLgGYAYy6SphCT6oJmYiu0IaEILsmzcpi0A

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/274b18e83a3b2b1db2350782fdb36e225aa3d656f350d26269233ac115c82f67/analysis/

Liczę na lajki ^^

PS.: Jak to w jakiś sposób narusza regulamin mpcforum to proszę osunąć samego linka, ale nie dawać mi punktów ;P

Lata obok skrzynek ich nie zbiera wszystko zaznaczyłem jak powinno być i zmniejszyłem grafike na najniższą,wpisałem prędkość statku...

Jeśli możesz podaruj "lajka" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...