Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

F2P czy P2W?

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zobaczyłem na kanale Gimpera Elsword i bardzo mi się spodobała ta gra, ale mam wątpliwości czy to czasem nie jest P2W. Nie mam zamiaru na to wydać nawet złotówki. Czy bez wydawania kasy poradzę sobie z expieniem, PvP i PvE?

Opublikowano

Elsword to gra typowo F2P. Jest IS, ale w nim możesz kupić tylko zwierzaka (jeden jest z początkowych misji), itemki zmieniające wygląd, pojazd (useless), akcesoria i dodatki.

Jedynym "dobrym" itemem w IS jest Pasek B, który daje dodatkowe 4 sloty na skille. Według niektórych - must have, jednak ja sam gram cały czas bez tego paska. Owszem, gra jest wygodniejsza gdy go posiadasz, ale nie widzę sensu wydawania pieniędzy na postać, którą i tak może porzucisz dla innej.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Dziękuję za szybką odpowiedź :)

Mam jeszcze dwa pytanka. Jak zacznę grać z kolegą to gdzie będę mógł się z nim spotkać, albo jak będziemy mogli wejść razem na jakąś mape żeby porobić questy/poexpić.

Drugie pytanko z czystej ciekawości. Drogi jest ten dodatkowy pasek?

Opublikowano

1. oczywiscie ze tak. jest to nawet oplacalne, poniewaz im wiecej osob bedzie z Toba na mapie, tym wiecej PD i zlota uzyskasz.

2. zalezy na ile.

najdrozszy chyba 20zl z groszami ;)

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...