Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ja kontra... cokolwiek

ziom0002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, więc gram sobie jakiś czas ( nigdy intensywnie ) w Darkorbit, niezależnie od tego co bym zrobił zawsze mnie zestrzelą. Najprawdopodobniej przez to, że nic w tą grę nie inwestuję ( i nie zamierzam ). Na koncie mam 7 flaxów, wszystkie zawalone generatorami osłony ( mam dwa za urkę i cała reszta to te generatory za 128k kr ). Wyrzutnia rakiet Hellstorm-2, Golec, ze skinem bastion, wszystkie działa to LF-2. I tutaj pytanie, co mam zrobić, aby nie wydać kasy prawdziwej, a mieć szanse ubić coś w stylu np. innego gracza lub zrobić jakieś wrota. Latam MMO, bez PET-a, wrzucone 3 PP. Co najwyżej mam do wydania jedynie 45k uri.

Z góry dziękuję za pomoc

ziom0002

PS: Ewentualne sory za niepotrzebny temat, jeśli jest jakiś temat, który mógłby mi pomóc proszę o podanie go.

Co?

Opublikowano

wrota możesz ja robiłem wrota tym gnlzhj.jpg

miałem tylko 10 lf3 nic wiecej reszta mp1 osłony za kr co do graczy tu sprawa jest taka jak będzie słabszy od ciebie to tak jak lepszy to nie ja mam stara fe na pl1 i nic mocnego nie uwale bo bije po 20 k z x4

PSlqjGC.png

Opublikowano

Masz Golca to się nie dziw, że Cię ubijają. Jesteś łakomym kąskiem dlatego kup Leonova, skoro latasz po pierwszej gali. Co do rozbudowy konta to będzie ciężko bez włożenia pieniędzy, ponieważ ta gra się głównie opiera na ładowaniu nie wiadomo ile kasy, by cokolwiek osiągnąć. A, jeżeli możesz trochę wydać pieniędzy to drugą opcją kredyty z Allegro na handlu kupisz wszystko, co potrzebne do zrobienia mocnej FE.

jp8p35.png
Opublikowano

przestan grac chlopcze bo ja twoj stateczek sciagam na hita 

Napisz mi proszę, co Twoja odpowiedź wniosła do mojego problemu?

A co do całej reszty postów, to dzięki za odpowiedź.

Co?

Opublikowano

Napisz mi proszę, co Twoja odpowiedź wniosła do mojego problemu?

A co do całej reszty postów, to dzięki za odpowiedź.

a to ze jesytes za cienki na ta gre bez kasy nic nie zdzialasz

Opublikowano

Na twoim miejscu jednak wydałbym te 50-100 zł i kupił konto na allegro jeśli jednak nie masz takiej możliwości to potrzeba ci czasu na zbieranie kredytów ze skylabu i licytowania lepszego wyposażenia. 

Opublikowano

zrób stara fe 31 lf3 16 bo2 fs all dodatki 8 irkow a potem możesz dalej robić btw jaki server jak pl2 to drogo na handlu nie jest pl1 no cóż trudniej

co ty się go czepiasz bo co ty masz tak gruby portwel że wpierdzielasz kasę a bp się śmieje że ma kolejnego debila co kase da nie trzeba pakować kasy wystarczy cierpliwość (no dobra ja czasami chce szybko to sms pojda co miech po 75k uri na mhh tyle że to i tak mało :)  ) ale bez kasy też można jak odrobie moje pl2 to wam pokaże na pl1 też stara fe z golca z 8 flaxami odrobilem a wtedy tylko mp1 a teraz to stara fe z petem na 10 zbier 3 i sercem :P

PSlqjGC.png

Opublikowano

A teraz wytłumacz mi, kto uczył Ciebie polskiego? Bo jeśli w ogóle miałeś jakiegoś nauczyciela... to spier***** sprawę.

Co do reszty, ponownie dziękuję.

Co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...