Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dolly Costumes by FeistyGraphic

Wredna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|

|
|

|

1394749459-U247153.jpg

Rose-flower-icon.png Jeden z moich pierwszych, edytowanych kostiumów mt2. Rose-flower-icon.png
Mam nadzieje, że się spodoba, przede wszystkim płci pięknej :-)

------------------------------------------------------------------------------------------------

Tekstura kostiumu została edytowana z edycji halloweenowej. Aby działała należy podmienić teksturę ewentualnie przypisać do

niej drugą ścieżkę.

Paczka zwiera 4 pliki tekstur dla sury, szamanki, assassinki i wojowniczki oraz pliki epk i eix oryginalnych kostiumów (gr2 i dds), gdyby

ktoś ich nie posiadał. (nie rozpakowane)

-------------------------------------------------------------------

DOWNLOAD:

http://www17.zippyshare.com/v/57027874/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/c15d166060c01a9d6c810f9375c1141d6b09214bf48a163fcebaad37c8282828/analysis/

IKONKA:

http://www68.zippyshare.com/v/70839250/file.html
https://www.virustotal.com/pl/file/5573cf4db3cc50e972ab832093b0b50e8525a0238750f29d4f3e829c0ca8adc5/analysis/

HASŁO:

feistygraphic

Gdyby występowały jakieś problemy z teksturami proszę pisać oraz dać screen (w przybliżeniu), bym wiedziała, której części tekstury dotyczy bład.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Może i ładne ale wgl. nie pasuje do metin'a.

Rób stare prace m.in layouty, i oczka/fryzurki bo podążanie za bombworkiem i próbowanie robienia zbroi/broni/kostiumów Ci narazie nie wychodzi.

A co do twojej współpracy z "bombkom" to nie moja sprawa ale ja bym sobie darował, mam nadzieje że nie zaczniesz kraść grafiki zielska/skryptów i przerabiać tak jak bomb.

POZDRAWIAM>

sygnaja.png
Opublikowano

Może i ładne ale wgl. nie pasuje do metin'a.

Rób stare prace m.in layouty, i oczka/fryzurki bo podążanie za bombworkiem i próbowanie robienia zbroi/broni/kostiumów Ci narazie nie wychodzi.

A co do twojej współpracy z "bombkom" to nie moja sprawa ale ja bym sobie darował, mam nadzieje że nie zaczniesz kraść grafiki zielska/skryptów i przerabiać tak jak bomb.

POZDRAWIAM>

Ale ja przecież cały czas robię to samo, co robiłam ;-) Mówisz, bym robiła oczka, czy fryzurki. Przeciez ja oryginalne tekstury edytuje według swoich planów. Tak samo jest w tym wypadku ;-) Nie jest to od podstaw stworzony mesh, cała zbroja, czy tam kostium. Po prostu edytowany kostium (jego tekstura), który był kiedyś udostępniony na halloween :)

91px-Sura_(F)_Halloween.png

Nadal mój konik to grafika rastrowa/vectorowa i nie mam zamiaru na razie bawić się w 3d :)

Edit: Za nikim nie podążam i nie mam zamiaru :) Sama sobie jestem panią i wyznacznikiem priorytetów, czy projektów :)

Specjalista
Opublikowano

Na ss wygląda ładnie,ciekawe jak w grze,miejmy nadzieje że tez dobrze,plusa zostawiam za własną pracę :)

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

@xdpl2012

A ja Ci powiem Filipie że się opłaca. Nie wyobrażam sobie takiego stroju dla mężczyzny bo wyglądałoby to co najmniej śmiesznie, wyobrażasz sobie sure albo wojownika w stroju kena? A wykorzystać można w wielu wydarzeniach lub konkursach. :)

Co do pracy, nie wiem jak wyglądają te stroje w grze ale ze zrzutów które przedstawiłaś widać że jak zawsze jest utrzymany wysoki poziom pracy, oby tak dalej. :D

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Dodano do download'u ikonkę przedmiotu:

1394756594-U247153.png

PS. Nie robiłam kompletu dla mężczyzn z tego względu, że stwierdziłam iż raczej nie będzie ona popularna. Tak, jak napisał poprzednik, wątpię by ktoś chciał grać w stroju a la "Ken" ;-)

Opublikowano

Na event karnawałowy lub coś podobnego całkiem spoko.

Może teraz coś zaproponujesz dla facetów? ^^

Jeśli chodzi o ciuszki dla facetów, to przyznam, że w moim wypadku jest ciężko wymyślić coś fajnego :P Jestem kobieta, więc zaraz mam ochotę wpierdzielic tam jakis "słodki" lub  "sexowny" element :-)

Ale kto wie, może kiedyś najdzie mnie wena i coś dla płci "brzydkiej" udostępnię :)

Opublikowano

@The Naid

Całkiem nieźle rozumujesz. Quest karnawałowy wymagający od gracza posiadanie na sobie kostiumu aby wejść na specjalną mapkę.

@Wredna

Może jakiś nowy odświeżony smoking albo bardziej garnitur. :)

dCrwk2h.gif

Opublikowano

Jeśli chodzi o ciuszki dla facetów, to przyznam, że w moim wypadku jest ciężko wymyślić coś fajnego :P Jestem kobieta, więc zaraz mam ochotę wpierdzielic tam jakis "słodki" lub  "sexowny" element :-)

Ale kto wie, może kiedyś najdzie mnie wena i coś dla płci "brzydkiej" udostępnię :)

nie obrażaj xD a co do pracy to ładna ciekawe czy ktoś pokaże ss z gry :D kostium ładny już się pobiera i lajk leci ^_^ za pracę a jeśli chcesz jakiś pomysł na kostium dla chłopaka to mogłabyś jakiś garnitur nowy zrobić jeśli chcesz ^_^ lub dresy o_O 

Opublikowano

@The Naid

Całkiem nieźle rozumujesz. Quest karnawałowy wymagający od gracza posiadanie na sobie kostiumu aby wejść na specjalną mapkę.

@Wredna

Może jakiś nowy odświeżony smoking albo bardziej garnitur. :)

Myślałam, by ciuszek z tego samego gatunku (halloween) dla mężczyż przerobić tak, by pasował do tego kompletu "dolly"

84px-Ninja_(M)_Halloween.png

Mianowicie, zrobić białe spodenki, białą koszule i jasno niebieską marynareczkę. Ale nie chciałam sie tego podejmować bo pomyślałam sobie, że jest to mało męskie, a kostium raczej nie będzie popularny wśród mężczyzn :P

Opublikowano

Myślałam, by ciuszek z tego samego gatunku (halloween) dla mężczyż przerobić tak, by pasował do tego kompletu "dolly"

84px-Ninja_(M)_Halloween.png

Mianowicie, zrobić białe spodenki, białą koszule i jasno niebieską marynareczkę. Ale nie chciałam sie tego podejmować bo pomyślałam sobie, że jest to mało męskie, a kostium raczej nie będzie popularny wśród mężczyzn :P

Ciemne spodnie (fioletowa część) oraz błękitna marynara.

@Wredna

Hmm, całkiem okej. A może by tak czarne spodnie biała marynarka i kolor koszuli zostawiam do Twojej interpretacji? :D

Takie coś już jest dostępne w internecie do pobrania.

0LsM05U.png

Opublikowano

Ciemne spodnie (fioletowa część) oraz błękitna marynara.

Takie coś już jest dostępne w internecie do pobrania.

Ale nie na mpc ^^

Btw co do tematu, ładnie to wygląda jak zwykle.

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Zrezygnowałam z czarnych spodni, stwierdziłam, że będą gryźć się z z bielą na kobiecym kostiumie. Na razie wstępny projekt dla mężczyzny:

ee-vbxflesiplodncipmglk.jpg

PS. Nie przejmować się tekstura na twarzy. W oryginale jej tam nie ma.

Opublikowano

Czekam na strój dla Mężczyzn.

Wykorzystamy u siebie, dobra robota! :)

Opublikowano

Jak zawsze, profesjonalnie.

Czekam na komplecik, dla chłopaka.

Pozdrawiam, lajkujemy ;-).

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...