Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chcę zaistnieć

marian fitness

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.. mam pomysł mianowicie wybieram sięę na IEM katowice w sobote, no i wpadłem na pomysł żeby zabłysnąć, otóż mam bilety na mecze lola w piątym rzędzie, gdzieś tak pod koniec 20 minuty gry wybiegnę na scenę z białą koszulką z czarnym napisem "BOL Jebać disa"i kominiarką, zdejmę spodnie i rzucę je w graczy. (najbardziej chciałbym w koreańców) a majty wyjebie w casterów.

i właśnie..

grozi mi coś za takie coś? pytam się poważnie

oUpVAQz.png

Opublikowano

Proponuje jeszcze ściągnąć skarpety (z bambusa) i wsadzić w komputer Koreańczyków :E Wygrana murowana ahahaha

edit//

usuńcie to prosze :E xD

Specjalista
Opublikowano

Zakaz na uczęszczania na imprezy tego typu, rozprawy w sądzie jak ktoś to zgłosi, i zależy ile masz lat, bo jak cię złapią to pewnie zabiorą cię na badania ;)

Opublikowano

Mandat za obnażanie się w miejscu publicznych Ci grozi, jeśli dobrze zrozumiałem, że zrzucisz z siebie majtki ;p

Opublikowano

Wyproszenie z imprezy jak majt nie zdejmiesz

Jak bedo streamy to cie bd wypatrywac

Raczej uznaja cie pierwszego E-Sportowego kibola xD

Opublikowano

To chcesz w końcu zaistnieć jako marian czy jako jakiś pieprzony annonymous? :D

Osobiście uważam, że przesada i mógłbyś się w efekcie końcowym obsrać i tyle by z tego było.

Jak już tak bardzo chcesz to wbiegnij w jakiejś bekowej koszulce, ale nie z jakimś miernym casterkiem polskiego lola disikiem krulem lasu, w końcu jakieś 200k osób niekoniecznie z Polski ogląda streama.

A dla dodatkowego efektu możesz wziąć jakieś dwie pomarańcze i rzucić je w publiczność, jakiś klimat z zeszłego iema chyba z tego co mnie pamięć nie myli. 

Opublikowano

@UP Jesteś ostro jeb*** bro :P

Koleś ja jade na finały , chce Cię zobaczyc !!! :P

A przyklej sobie na czoło flage np. Niemiec i mów po niemiecku żeby nie myśleli że jesteś polakiem :P

Opublikowano

Chcesz zaistniec to idz do Mam talent tam rob z siebie idiote . Prosze cie dla dobra Katowic,nie dla dobra Polski nie rob z nas posmiewiska ...

Opublikowano

Hah, ja juz dzisiaj bylem, bylo swietnie i sam sie zastanawialem czy nie wybiec tam, ale ty Mozesz To Zrobic! :D Jeszcze napisz nam swoje imie to bedziemy cie wykrzykiwac

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...