Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premka za SMS

VRUMaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie. Czy można kupić premium w darkorbit na miesiąc za sms?

Niektóre osoby mówią że tak i kosztuje to 7,38 zł (tyle co sms na 5k uri) i ta oferta jest w promocji. Oczywiście ja nie mogę znaleść tej oferty więc pytam się was bo może ktoś się w tym orientuje

Opublikowano

Była taka oferta że można było kupić premke za 7,38 sms na 1 miesiąc ale nie wszyscy ją mieli.

Opublikowano

Jest ta premka,zazwyczaj wyskakuja ta promocja jak się skończy aktualna premka,i wtedy można psc za 8 zł lub sms 7,38 zl,ale jeśli ci na oferta nie wyskoczy po zalogowaniu to jej nie kupisz,a i dodam że wtedy można caly czas kupował premke za sms :D,ja już kupiłem sobie 4 razy tak.

b_560x95.png

Opublikowano

Oferta ta istnieje i jest możliwa do nabycia poprzez promocje która występuje razem z losowymi pakietami dla początkujących. Dokładnie to te okienka które ciągle wyskakują np. z Bigboyem. Dostajesz premium na 1 miesiąc + Dron Handlowy.

jp8p35.png
Opublikowano

żeby było jasne te premium kosztuje około 8,50 smsem i to jest promocja którą np dostaje tylko 1000 osób na grę a inni dostają inną promocje sam na to czekam żeby kupić bo za tydzień premium mi się kończy 

Opublikowano

A wie ktoś w jaki sposób moge znaleść taką oferte? Bo bardzo chciałbym zakupić premium tylko przez sms.

Jak wspomniałem wyżej występuje tylko w Pakietach dla Początkującego, które wyświetlają się razem z innymi promocjami przy zarejestrowaniu konta.

jp8p35.png
Opublikowano

Znajomy który gra już od 3 lat i jest ogarnięty w darkorbit mówił mi że dostaje takie oferty co jakiś czas

Możliwe, że jest w TGC. Innej możliwości nie ma, chyba, że BP go bardzo lubi i daje mu promocje :D

jp8p35.png
Opublikowano

Ja na moim koncie mogę kupić miesiąc premki za 8 zł. A na innym 75k uri za tam chyba 35zł. To raczej może jakaś byłaby prędzej forma płatności, niż premka za sam sms. 

Opublikowano

A gdybym napisał do supportu żeby dali mi skorzystać z takiej oferty, dało by rade?

@EDIT

Napisałem do supportu i powiedzieli że to nie od nich zależy kto dostanie taką oferte.

Więc mam pytanie do was. Może mi ktoś szczegółowo opisać jak taka oferta wygląda i gdzie można ją znaleść? Bo pierwszy raz o tym słyszę i nigdy tego nie widziałem więc chce aby taka oferta mnie nie omineła.

A i ta oferta jest dla wszystkich tylko jest losowana co jakiś czas.

Opublikowano

@ref

Może mi ktoś opisać jak ta oferta wygląda i gdzie się pojawia? nie chcę żeby mnie ominęła

Zrób nowe konto lub dołącz do TGC to będziesz mógł z niej skorzystać.

jp8p35.png
Opublikowano

Daje SS'a jak wygląda ta promocja z premium dla osób które nie wiedzą jak to wygląda i gdzie można to znaleść

DSC2ncI.png

Ta oferta pojawia się po zamknięciu Bonusów dziennych (czyli nagród za logowanie)

Opublikowano

Ale ta oferta co podałeś up jest za sms'a?

Nie, tylko przelew. Czyli jest to jeszcze jakaś inna od tej która wyświetla się na stronie głównej.

jp8p35.png
Opublikowano

powiem wam tak ze kazde nowe konto ma oferte kupienia premium w niskiej cenie wtedy to rzeczywiscie wychodzi okolo 8zl z tego co pamietam i mozna to kupic za smsa 

ja mam dobrze bo u mnie w kraju jest mozliwosc kupowania za sms kazdego produktu ze sklepiku ;d ceny sa takie same jak za przelew wiec ja nie mam takich zmartwien ;pp

Opublikowano

Cena za premium sms'em kosztuje 7,39 (czyli tyle co za 5k uri).

ja mam dobrze bo u mnie w kraju jest mozliwosc kupowania za sms kazdego produktu ze sklepiku ;d ceny sa takie same jak za przelew wiec ja nie mam takich zmartwien ;pp

w jakim kraju jest taka metoda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...