Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam pomysłu na nick.

Luuz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakoś nie mam pomysłów na nick chcę wybrać sobie taki jeden na zawsze. Chcę żeby był ciekawy i taki jedyny w swoim rodzaju że tak powiem :D

Opublikowano

Może inaczej, co takiego oczekujesz, aby znalazło się w twoim nicku? Co lubisz, na co zwracasz uwagę, chcesz aby był mocny, śmieszny, ciekawy?

TitoHunter

MipoqRuuzio

AnonymousTito

:D

8372383248.png
Opublikowano

Może inaczej, co takiego oczekujesz, aby znalazło się w twoim nicku? Co lubisz, na co zwracasz uwagę, chcesz aby był mocny, śmieszny, ciekawy?

TitoHunter

MipoqRuuzio

AnonymousTito

:D

Na pewno nie chce polskiego nicku raczej wolę humorystyczne nicki może być z jakimś przedrostem o tematyce lola np. GG czy tam inne ;d

Opublikowano

Konewka123PL, Pisiorek321,  xXxAgatkaxXx, PussyPL, Zwieracz, Pomidoreq, Jezus889, SexiKruliczek, Buffek69, Pinokjo69PL, 69Motylek69, Kopareczka, Żółwik, PogromcaHomikuf, Siusiorek271,XDyndolXPL, Dingdong GG, BiGCoCK, LesbiansONLY GG

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

Born2AFK, Urgot_Senpai , SurrenderToWin, GGUranusGod, GoneWithTheFeed (od gone with wind - przeminęło z wiatrem), Teemo's Knee
ADSorakaGG

wikmk9.jpg

Opublikowano

RitoGaveMeElpi   (madafakabumbum)

iCerrythesweaters (madafakabumbum2)

RitoPlsBurnINTO (nie umie wymyślać nikuw)

Opublikowano

Matka Miszcza

Wieszak aka JP

e78af1e09121015a74fd8f502d1985b2.jpg

Nie rozumiem, mogłem urodzić się w Śródziemiu, Rivii, Skyrim. Mogłem dostać list z hogwartu, a jestem sobie w jakiejś tam Polsce, w której nawet nie mogę nikogo porządnie pieprznąć fireballem.

Opublikowano

JestemNoobem

ReportRiotPlx

GiveMeItems

ImBigNoob

LickMyEar

JestemZgredem

graphic.png

Opublikowano

NabijamPostyNaMpcWtakichTematach

uxgssydjcysPl

IAmnotFromPoland

IlikePolandPl

Diss_Stream.png

Opublikowano

Emgaraw

Dolaca Achach Drieng Angis Uskol Ard'or Ertona Unelda Dailet Ranlye Turori Anight Sirhat Warccer Undran Therir Ailde Cha'del Lyeurn Ackelm Nal'on Cluquadar Kium Rilril Arimo Unddare Woraughi Darech Loiz Therangu Sagaf Ormque Morctur Taneng Kysya Inab Irilariso Dynrishon Schiap Arang Cherttan Sulold Vorund Bitone Tanhenth Sayen Tasase Burskel Yeni Shydari Vesath Itlhat Tored Enw Awemo Issdra Deness Uskdos Queec Cashyray Neburton Tayar Dancer Pad Cakig Wekelo Disayvor Ingeenth Youmryn Smanat Rahal Polpoldyn Tasnys Rogar Puhinche Naluris Ghamoru Blegha Aughan Estonys Aughashi Wor'usk Ther'skel Urnlor Koby Ing'kaly Theryerem Verelm Isom Oreet Warst Tias Oughf Ildi Bleyw Ancther Samorm Heh Osasul Lidang Mefane Erser Kelwrod Lyend Gardary Diareld-unt Sullkin Anodel Warkeldel Engque Therm Juchenth On'eld Loem Lyehskel Taidrai Etis

Yomoase

Emgaraw Dolaca Achach Drieng Angis Uskol Ard'or Ertona Unelda Dailet Ranlye Turori Anight Sirhat Warccer Undran Therir Ailde Cha'del Lyeurn Ackelm Nal'on Cluquadar Kium Rilril Arimo Unddare Woraughi Darech Loiz Therangu Sagaf Ormque Morctur Taneng Kysya Inab Irilariso Dynrishon Schiap Arang Cherttan Sulold Vorund Bitone Tanhenth Sayen Tasase Burskel Yeni Shydari Vesath Itlhat Tored Enw Awemo Issdra Deness Uskdos Queec Cashyray Neburton Tayar Dancer Pad Cakig Wekelo Disayvor Ingeenth Youmryn Smanat Rahal Polpoldyn Tasnys Rogar Puhinche Naluris Ghamoru Blegha Aughan Estonys Aughashi Wor'usk Ther'skel Urnlor Koby Ing'kaly Theryerem Verelm Isom Oreet Warst Tias Oughf Ildi Bleyw Ancther Samorm Heh Osasul Lidang Mefane Erser Kelwrod Lyend Gardary Diareld-unt Sullkin Anodel Warkeldel Engque Therm Juchenth On'eld Loem Lyehskel Taidrai Etis

Yomoase

brolit       krucio       binabikl       coelso       balkirio       lerstias       hoodaz       willyo       frulippi       baliagr      

http://www.lac.pl/?strona=generator 

Crysis-800x200.jpg

Przed użyciem zapoznaj się z ulotką dołączonej do opakowania , bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą , gdyż każdy lek niewłaściwie stosowany zagraża twojemu życiu lub zdrowiu

Opublikowano

Skoro nie masz pomysłu na Nick, nie masz wyobraźni.

K0ZiaPal4

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

FakTheHealYouAreOP - taki nick polecam :) Śmieszny a zarazem OP :D

~Najsilnijeszym wojownikiem jest ten , kto pokonał sam siebię...~

-Konfucjusz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...