Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3 - kilka pytań

Szteker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż zakupuję ps3 slim 160 Gb z gwarancją i mam kilka pytań. A dokładniej:

1. Jak rozpoznać czy plej jest przerabiany, czy miał coś wgrywane z zewnątrz?

2. Idzie jakoś podrobić zerwaną plombę gwarancyjną nową?

3. Playstation plus - wersja próbna na 14 oferuje wszystkie możliwości PS Plus jak ściągnięcie darmowej gry zmienianej co miesiąc?

4. God of War Wstąpienie oraz Far Cry 3 - gra dużo ludzie na multi czy wieje pustką? Bo planuję zakupić God of War Edycja Specjalna, ale nie wiem czy warto

5. Na co jeszcze zwrócić uwagę kupując używanego pleja?

Dzięki z góry...

Pozdrawiam

Opublikowano

1. Iść do sklepu z gwarancją.

2. Nie.

3. Tak.

4. Z tego co wiem to w Far Cry 3 gra dużo ludzie, ale o God of War nic m nie wiadomo.

5. Na stan używania oczywiście. Dokładnie wypytać czy jest przerobiony, bo jeśli ktoś oszuka Cię np. przy allegro możesz to zgłosić.

Opublikowano

Witam,

Otóż zakupuję ps3 slim 160 Gb z gwarancją i mam kilka pytań. A dokładniej:

1. Jak rozpoznać czy plej jest przerabiany, czy miał coś wgrywane z zewnątrz? Po wgraniu CFW w menu pojawiają się jakieś nowe opcje w konsoli typu "zainstaluj coś tam" "rogero" "multi manager" O tym czy konsola jest przerobiona powinien Cię poinformować sprzedawca.

2. Idzie jakoś podrobić zerwaną plombę gwarancyjną nową? Nie

3. Playstation plus - wersja próbna na 14 oferuje wszystkie możliwości PS Plus jak ściągnięcie darmowej gry zmienianej co miesiąc? Tak

4. God of War Wstąpienie oraz Far Cry 3 - gra dużo ludzie na multi czy wieje pustką? Bo planuję zakupić God of War Edycja Specjalna, ale nie wiem czy warto FC3 odpalałem jakieś 2 miesiące temu i ludzie grali, co do GOW to nie wiem.

5. Na co jeszcze zwrócić uwagę kupując używanego pleja? Stan techniczny kontrolerów i konsoli. Jeśli masz opcje to przed zakupem sprawdź czy konsola się nie grzeje. Wypytaj czy konsola była kiedykolwiek czyszczona.

Dzięki z góry...

Pozdrawiam

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...