Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mam Premium Minecraft ale mi nie działa co mam robić ?

ShaTroX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam taki problem z Minecraftem otóż. jakiś czas temu grałem w niego ale mój komputer oddałem na gwarancje a gdy już przyszedł to zainstalowałem minecrafta zalogowałem się i pisze mi "Play Demo" nie wiem czemu przecież mam orginalnego. Mc pobrałem i kupiłem ze strony Minecraft.net, Proszę o pomoc. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Pobierz minecraft od nowa. Zaktualizuj jave itp. Sprawdź na minecraft.net czy konto jest aktywne.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

Opublikowano

Dzisiaj sprawdzilem na moje konto na Minecraft.net i pisze mi ze niemam minecrafta orginalnego niewiem czemu przeciez kupowalem i naet grałem w niego jakś czas 

Opublikowano

A passy do twojego konta miałeś tylko ty? Czy także jakiś kolega, kuzyn, itp.?

Opublikowano

Jesli z konta korzystala wiecej niz 1 osoba to zablokowali Ci to konto prawdopodobnie, mialem tak ze swoim zablokowali mi tez premke bo z bratem na spolke gralismy..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Poprostu ktoś ci konto ukradł ... :P

50364.png

Opublikowano

Najleprze jest to że nie mam nic... nawet konta ani jakiegokolwiek skrina żeby im wysłac. Niewiem czy mi uwierzą, mam wądpliwości co do tego...

Opublikowano

Kupiłeś legalnie na stronie Mojangu? Czy na Allegro?

Opublikowano

Kupowałem go na minecraft.net więc musi być chyba dobre, i mam jeszcze 1 problem bo nie wiem na jaki emeila im napisać ten problem 

Opublikowano

Dokup słownik w takim razie.

Kupiłeś GC, czy odrazu na konto?

Przeskanuj PC lepiej, może pobierałeś jakieś pseudo-mody.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...