Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy duzo ludzi gra jeszcze na csro ? Ja gram na tym słno[vip] nick mam FireBL0W.

Wiem że guild RedRibbon funkcjonuje jest tam trochę ludzi z MPC, ale nicków nie znam.

Opublikowano

Ja gram ale nie w gildi redribbon ;d

D&G i rosire gracie jeszcze :D?

D&G alexandra chyba męczy ;).A rosire już dawno nie gra :P.

Admin Cienia
Opublikowano

Ja mam małą przerwę od csro w tej chwili, jednak powrócę jakoś w marcu. Aktualnie puszczam gf'y na isro i przy 10 silkach juz mi nie starcza ramu na csro. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja teraz nie gram na csro bo mi komputer nie wyrabia :/ Kiedyś 9 silkow chodziło bez problemów a teraz z ledwością 3 wyciągam.

Sig.png

Opublikowano

Ja teraz nie gram na csro bo mi komputer nie wyrabia :/ Kiedyś 9 silkow chodziło bez problemów a teraz z ledwością 3 wyciągam.

Mi kiedyś 4, a teraz 2 z lagami odpale. :(

A co do tematu to nie mam czasu grać. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi kiedyś 4, a teraz 2 z lagami odpale. :(

A co do tematu to nie mam czasu grać. :P

Ogólnie to dużo ludzi nie gra bo czasami wbijam tam popatrzeć.Sam nie gram jakoś brak klimatu dla mnie ;).Meczę isro ;P

Opublikowano

Ja mam małą przerwę od csro w tej chwili, jednak powrócę jakoś w marcu. Aktualnie puszczam gf'y na isro i przy 10 silkach juz mi nie starcza ramu na csro. :P

I się dziwić że servery full...

Opublikowano
Ja mam małą przerwę od csro w tej chwili, jednak powrócę jakoś w marcu. Aktualnie puszczam gf'y na isro i przy 10 silkach juz mi nie starcza ramu na csro. tongue.gif

ja nie mam problemu bo przerobiłem tego clientlessa w autoit3 na csro niestety tylko na nub chary w party i na stalla :)

Aha chuj*e znowu zmieniły opcode od logowania

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...