Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LIST DO BP BAN ZA FREE

mafiozodo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak by ktos pisał list do bp to bym prosił o kopie jak by dalo rady. nie wiem co hu.... napisac a bana faktycznie za free dostałem drugi raz z koleji na koncie kture nielatało na botach a 2 konta na bocie bez zadnego bana. niewiem co oni odp....a za duzo graczy chyba jest i  padla sie pregrzewaja

Opublikowano

jak by ktos pisał list do bp to bym prosił o kopie jak by dalo rady. nie wiem co hu.... napisac a bana faktycznie za free dostałem drugi raz z koleji na koncie kture nielatało na botach a 2 konta na bocie bez zadnego bana. niewiem co oni odp....a za duzo graczy chyba jest i  padla sie pregrzewaja

Chłopie ile ty masz lat ?! Napisz to lepiej jeszcze raz ale po polsku... bo to już jest skandal żeby napisać "kture"

Opublikowano

pijany byłem ok.

potrzebował bym jakiegoś pisma do suportu w języku niemieckim lub angielskim ponieważ dostałem bna za free za boty

Opublikowano

Też dostałem perma na zajebiste konto , którym puściłem tylko botka raz na jedną noc na skrzynki, ale cóż...

Tak jak pisali wyżej , na pewno nie za free i proponuje zamknąć temat.

@ edit

jestem ciekaw czy byłaby opcja odwołania się do bana bo skoro "bociłem" tą jedną noc, to może mógłym odkupić to konto, nwm może odkupić uri które wybociłem , dałoby rade ? Czy nie warto tracić czasu 

Opublikowano

pijany byłem ok.

potrzebował bym jakiegoś pisma do suportu w języku niemieckim lub angielskim ponieważ dostałem bna za free za boty

To za free czy za boty?

9368_gold.png

Opublikowano

Oni chyba czasem po IP dają bany - aby zniechęcić do botów tych co mają po kilka kont.

Tak mi się wydaje, bo to już któraś osoba pisze że dostała bana na lepsze konto - a bot latał na innym koncie - i tam bana nie ma.

Opublikowano

Oni chyba czasem po IP dają bany - aby zniechęcić do botów tych co mają po kilka kont.

Tak mi się wydaje, bo to już któraś osoba pisze że dostała bana na lepsze konto - a bot latał na innym koncie - i tam bana nie ma.

Nie banuja po ip bo tak to znajac Bp daliby bana na wszystkie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...