Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno dildosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak kupię ładowarkę w kształcie dilda, bo to nokia DC-16 używaną, to będzie okej wszystko ? bo się boję że gościu od którego kupię on wgrał tam w nią jakieś wirusa i mi wejdzie w mój telefon albo mi się zepsuje bateria w telefonie, to nie żart, prosze o normalne odpowiedzi :)

zy95qg.png

Opublikowano

nie nie da się, i co ma do tego dildos.

dezodorantów też się boisz kupować ?

No ale nie kupuje używanych dezodorantów xD

zobacz jak wyglada ta ladowarka to sie dowiesz kolego 

zy95qg.png

Opublikowano

W ładowarkę nie da się wgrać wirusa, a jeśli chodzi o moje zdanie co do tego wątku to marna prowokacja.

Opublikowano

W ładowarkę nie da się wgrać wirusa, a jeśli chodzi o moje zdanie co do tego wątku to marna prowokacja.

Tak samo jak w lodowki i zelaska nie da rady wgrac programow spamujacych. Wszystko sie da, jezeli wejscie do telefonu służące do ładowania to usb, to sam bym mógł zrobic kontroler i go zaprogramowac a nastepnie wepchac do ładowarki, szczególnie do ładowarki impulsowej. Poczytajcie troche internety to dowiecie sie dziwnych rzeczy w których sa programy szpiegujące. Ostatnio jakies lewe ubikacje z chin miały program spamujacy

Opublikowano

Wirusa w ładowarce na pewno nie da się wgrać.

@offtop Ja bym się nie przejmował wirusem w dildo ładowarce, ale czymś innym^^.

Opublikowano

Dziwi mnie, że jeszcze nikt nie zapostował dildosa doodbytniczego xD

BÓG = CZŁOWIEK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...