Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Dostają Gm/mod

888met

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja gdy Byłem GM na Metin2PL to Nic a nic nie dostawałem..

Możliwe, że bym Coś dostał gdybym miał inną postać ale ... Wolałem grać postacią GM niż Zwykłą ;)

Straciłem stanowisko ponieważ skusiłem się i dałem swojej postaci 1,8kkk Yang ... a Nagash (wtedy on był Opiekunem) się o tym dowiedział -.-

Hmm... mamy niby uwierzyć że typ który dostał się do Teamu Metin2 nawet na okres próbny był takim idiotom żeby sobie yangi przekazać ( zachowanie 10 latka) ...?? a po drugie zwykły GM może i ma ten napis nad głową ale może robić tylko eventy/banować/kickować i to chyba wszystko.

Opublikowano

Prosiłem o nie pisanie domysłów.

Posty typu, że GM zarabia 300-500zł (Degarus), "0,10% kasy z IS do wykorzystania na rożne rzeczy z internetu" ( +*Bobu^^), może robić itemki dla swojej prywatnej postaci, trochę śmieszą bo to info chyba wyssane z palca.

GM/mod na pewno nie dostaje kasy bo to jest wolontariat.

GM może mieć postać ale nie na tym serwerze na którym jest GM (tak pisał team na forum).

Dzięki Katafalk i Kenji185 za napisanie (+).

Czyli:

mając rangę GM (...), dostaje się rzeczy z IS czyli: rekawica złodzieja, 3 reka, wnetrzonosci, punkty milosc, powiekszony sklad. i Tyle..bez expa x2.
Od strony moderatorskiej tylko i wyłącznie 2xdrop, 2xyang, podnoszenie yang, punkty miłości, rybie wnętrzności i powiększony magazyn. Przyznawane co miesiąc na miesiąc. Nic więcej.

Najprawdopodobniej od strony czerwonego teamu wygląda to tak samo.

Także żadnych sm, czy pln.

No i po jakimś czasie zaświadczenie o wolontariacie (w necie były GM pisał i dał nawet zdjęcie).

Temat wyjaśniony i chyba można zamknąć (chyba, że ktoś ma jakieś inne sprawdzone info, lub znajdzie post szybkiej o którym było wspominane).

Dzięki za pomoc, pozdro :)

__

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...