Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Dostają Gm/mod

888met

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co dostają GMi i moderatorzy Metina w zamian za pracę?

Oficjalnie napisane: "konto premium".

A dokładniej?

Niektórzy piszą, że jest to na stałe: 2x drop, 2x exp i chyba trzecia ręka.

Inni piszą, że dostają ileś SM i mogą wykorzystać na co chcą (jeśli tak to ile SM dostają?).

Dobrze by było jakby ktoś się wypowiedział co ma jakieś info... A nie domysły.

A może komuś się chce spytać jakiegoś moda/gma co dostaje? ^^

__

Opublikowano

Gdzieś słyszałem (nie jestem pewien czy to prawda) , że dostają co miesiąc 1250sm na jakieś tam konto.

Przepisuję obrazki , robie spolszczenia oraz pomagam. Nie oczekuję 5* wystarczy , że podziękujesz.

我喜欢煎饼. 我玩波兰服务器. 有时,在私下进行。

Expie na warnach od Mou. :D

Opublikowano

Też nie mam pewnych info ale słyszałem że miesięcznie dostają, jakąś tam ilość SM

Opublikowano

Też mi sie wydaje tak jak wszystkim , Grałem w grę Tales Of Pirates i sie GMa zapytalem i odpowiedzial ze dostaja na wybrane konto IMPy (Item mall points)

W moich kręgach już wielu odpadło !

Opublikowano

Napewno nie .

Jak maja GM MODE ON , to wszystko z is moga miec za free ;)

ty zaprzeproszeniem debilu

myslisz ze dlaczego musza miec 18 lat? Bo podpisuja umowe ze nie beda wykorzystywac swojej pozycji stoczyl by sie metin niesamowicie .. nic im nie wolno oprocz banowania , i zaplanowanych wczesniej eventow... pewnie dostaja troche SM za prace

naprawde zal mi cie kolego naprawde

cooltext453454825.png
Opublikowano

Napewno nie .

Jak maja GM MODE ON , to wszystko z is moga miec za free ;)

Nie sprecyzowałem pytania. Chodziło mi co dostają na prywatnym koncie (a nie na koncie GM). Ale większość się domyśliła o co mi chodzi :P

Jak widać odpowiedzi nadal są podzielone...

- ileś SM,

- pakiet (3 ręka i pierdoły).

Ech... :(

__

Opublikowano

Czemu nas się pytasz skąd my mamy wiedzieć takie rzeczy ? Interesuje cie to napisz do jakiegoś Gm'a

Piszę do was bo macie wtyki. Fragmenty forum tylko dla gmów, info niedostępne dla graczy, pewnie kilku z was zna gma/moda lub nim było itd.

A gm pewnie nie odpisze bo to "tajne info". Jakby mieli pisać to by napisali w temacie o rekrutacji xD

__

Opublikowano

Pakiet, gdzieś na boardzie w dziale Prezentacje Teamu było (temat szybkiej †)

Co miesiąc na 30dni gratis.

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!

Zaraz będzie koniec.

Żartuje!

Prawie już prawie!

iiii....

Chciało Ci się klikać? o_O

Opublikowano

Niestety ale muszę was rozczarować GM za swoją pracę normalnie zarabia miesięcznie jakieś 300 - 500 zł czy to prawda , nie wiem no ale w podaniu o GM'a trzeba podać numer bankowy więc normalnie zarabiają przelewają na ich konto i zarabiają proste. Tak mi mówił qmpel nie będę pisał kim on jest bo i tak nie uwierzycie :D.

EDIT :

Hmm po co im SM jak mają all ID na itemy to tylko czarować xD co ?

Opublikowano
ty zaprzeproszeniem debilu

myslisz ze dlaczego musza miec 18 lat? Bo podpisuja umowe ze nie beda wykorzystywac swojej pozycji stoczyl by sie metin niesamowicie .. nic im nie wolno oprocz banowania , i zaplanowanych wczesniej eventow... pewnie dostaja troche SM za prace

Nie, nie dlatego :)

Majac odpowdnie prawo moga wykorzystywac wiekszoc komend ...

Nie wiesz nie pisz...

Albo lepiej pomysl zanim napiszesz

Nie sprecyzowałem pytania. Chodziło mi co dostają na prywatnym koncie (a nie na koncie GM). Ale większość się domyśliła o co mi chodzi :P

Jak widać odpowiedzi nadal są podzielone...

- ileś SM,

- pakiet (3 ręka i pierdoły).

Ech... :(

Gm nie Majac Gm Mode nie moze miec prywatnej postaci :)

Opublikowano

Od strony moderatorskiej tylko i wyłącznie 2xdrop, 2xyang, podnoszenie yang, punkty miłości, rybie wnętrzności i powiększony magazyn. Przyznawane co miesiąc na miesiąc. Nic więcej.

Najprawdopodobniej od strony czerwonego teamu wygląda to tak samo.

Także żadnych sm, czy pln.

Niestety ale muszę was rozczarować GM za swoją pracę normalnie zarabia miesięcznie jakieś 300 - 500 zł czy to prawda , nie wiem no ale w podaniu o GM'a trzeba podać numer bankowy więc normalnie zarabiają przelewają na ich konto i zarabiają proste. Tak mi mówił qmpel nie będę pisał kim on jest bo i tak nie uwierzycie :D.

Najprawdopodobniej idiotą pieprzącym od rzeczy. Ty natomiast na pewno jesteś idiotą bo w to wierzysz.

http://team.metin2-team.pl/team/index.php?area=game

Widzisz tu gdzieś cokolwiek o koncie bankowym o.O?

Gm nie Majac Gm Mode nie moze miec prywatnej postaci :)

Może mieć prywatną postać, pod warunkiem, że znajduje się na innym serwerze od tego, do którego jest przypisany.

ja slyszalem ze 5000 sm dostaja co tydzien i to od kolegi ktory byl gm ;x

WTF!? Skąd wy kurwa bierzecie takie brednie?

Precyzja odpowiedzi zależy od precyzji pytania.

Opublikowano

Ja słyszałem że jest się gm bez żadnych nagród podczas gry. Pod koniec kariery GM otrzymuje sie papierek z podziekowaniami ;]

Czekałem kiedy powiesz mi
Że jesteś dla mnie, jesteś ze mną, że ja i Ty
To coś, co jest na pewno, że jest naprawdę
Że to co było między nami wciąż jest i wciąż jest ważne i…

Opublikowano

Chłopcy gdyby nie odkryli ze mam 17 lat to juz bym latal z gmem i screeny wam dawal ;p

ale niestety z zazdrosci kumpel dal im moje prawdziwe dane i jasny chu* strzelil ;/

a co do SM to dawaja 1450 Sm na miesiac i 0,10% kasy z IS do wykorzystania na rozne rzeczy z internetu

w realu kasy nie dostaniesz

P.S sorry za polskie znaki ;/

Opublikowano

Chłopcy gdyby nie odkryli ze mam 17 lat to juz bym latal z gmem i screeny wam dawal ;p

ale niestety z zazdrosci kumpel dal im moje prawdziwe dane i jasny chu* strzelil ;/

a co do SM to dawaja 1450 Sm na miesiac i 0,10% kasy z IS do wykorzystania na rozne rzeczy z internetu

w realu kasy nie dostaniesz

P.S sorry za polskie znaki ;/

Moze od razu Mercedesa lub Jaguara.

Moderator - konto premium.

GM - Nie wiadomo

Najlepiej zamknac ten spam.

Opublikowano

nie chcesz nie wierz szkoda ze nie mam e-maila

tak ladnie pisalo

"noreply- Witamy w gronie GameMaster'ow"

Opublikowano

GM zarabiają pieniądze... Np. za miesiąc tysiąc ileś tam złotych.

Konto Premium polega na tym że Dostają 1250 SM co miesiąc (na swoje konto, nie na GM konto).

Nie wiem czy to prawda

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

@UP hahaha teraz mnie rozbawiles GM to funkcja wolontariatu (bez platna!) nie dostaja za swoja prace nic! Na koniec pracy dostaje zasiadczenie od GF i podziekowania za prace i wtedy np. jest ci latwiej o GM'a na innych grach z ich oferty :P Poczytajcie troche na stronie metin'a i forum...... Jak bedzie znowu Rekrutacja na GM otwarta to poczytajcie co tam pisze i bedziecie wszystko wiedziec

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Ja dodam że to nie do końca prawda, ale fakt jest taki: Team to wolontariat więc nie może otrzymywać żadnych dóbr majątkowych.

Drugim faktem jest to, że Gm po miesiącu pracy otrzymuje na okres 30dni rękawicę złodzieja, zwiększony magazyn, i podwójny drop,

te bonusy trwają aż zakończy karierę GM'a.

Druga sprawa jest taka Gm otrzymuje konto oraz dodatkowe hasło do konsoli przez którą używa komend, ma bezwzględny* zakaz aktywowania tej konsoli na tym samym serwerze, na którym ma prywatną postać.

* - z tego co wiem istnieją jakieś wyjątki, ale nie znam szczegółów

P.S może i mam mało postów, ale mam sprawdzone źródła i wiem co piszę.

Opublikowano

Jeśli wykona się plan miesięczny, czyli ileś tam podjętych zgłoszeń, ileś dziennych podjętych ticketów, mając rangę GM nie tymczasowy GM, dostaje się rzeczy z IS czyli: rekawica złodzieja, 3 reka, wnetrzonosci, punkty milosc, powiekszony sklad. i Tyle..bez expa x2.

Żadnych SM ani $$ nie dostają.

będą GM ma się ogarnioczone prawa. Jedynie co możecie robić to używać kilku komend na których na pewno się nie wzbogacicie. Mając SGM możecie już korzystać z komend /m na przywołanie. Tworzenie itemów mają tylko 2 osoby w teamie..

Skąd to wiem? Bo byłem tam .:)

Boo: czyli prawie jak narodziny Frankenstein'a.

http://www.youtube.com/watch?v=UXBdZu82-9A

Opublikowano

Ja gdy Byłem GM na Metin2PL to Nic a nic nie dostawałem..

Możliwe, że bym Coś dostał gdybym miał inną postać ale ... Wolałem grać postacią GM niż Zwykłą ;)

Straciłem stanowisko ponieważ skusiłem się i dałem swojej postaci 1,8kkk Yang ... a Nagash (wtedy on był Opiekunem) się o tym dowiedział -.-

88834188.png

Zapraszam Wzory Prezentacji Serwerów, Cheatów

Jeszcze Trochę

Jeszcze Raz!

Kłamałem.. Jeszcze Dwa Razy!

No Ok Jeszcze Raz!

Chciało Ci się klikać? Ok jeszcze kilka razy

Chciało Ci się tyle Klikać? No ok To Już Koniec ;P

Zajrzyj do Profilku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...