Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free garen. Bład ?

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem. Jak większość z was wie o darmowym garenie i skinie. Ja mam jednak problem otóż zalogowałem się na tweeta wszedłem w ten ich link i jak klikam " Get Garen and his dreadknight Skin" Włącza mi się druga przeglądarka coś się ładuje i na tym się kończy ? O co chodzi ?: >

Opublikowano

Nagrywałem przed chwilą poradnik żeby wszystkim pokazać i strona mi chodziła perfekcyjnie , radzę Ci spróbować na firefoxie . Mi tak działało :)

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Podobno ma się to nie skończyć, działać na zasadzie jak tristiana/alistar

graphic.png

Pasjonat
Opublikowano

Na razie jest:

The Free Dreadknight Garen promotion is down for maintanance, please check back in a few hours. The promotion is not over, we are just making adjustments to handle the large demand.

Więc możemy tylko czekać :/ może jutri będzie.

.

Opublikowano

Serwery były przciążone, jak się cebulandia dorwała, musisz poczekać. 

Opublikowano

Już wszystko działa i można skiny odbierać + champ, więc kochane cebulaczki(:D), lećcie po Garena póki ciepły(i tak kod wpiszecie za 40min+) :D

graphic.png

Opublikowano

Dobra spoko. Po naprawie dalej mam to samo. Klikam ten prostokąt otwiera się nowa karta ładuje i biała strona ? Mam czekać chociaż, że nie ładuje ?

Opublikowano

Dobra. Wszystkim działa a ja mam gówniany komputer...  Loguje się na twitta, wchodzę w to stronę klikam i dostaje w prezencie białą strone... o taką >  http://scr.hu/1s68/u33pu   rito pls

Jest taka zależność, że już raz w to kliknąłem, ale nie widziałem i pozamykałem wszystko, i mogę drugi raz nie dostać ?

Opublikowano

Otrzymałem normalnie kod i wszystko :) Używając Google Chrome

Teraz tylko dostanę się ( 15 minuta kiedy jest 1 osoba i 1 sekunda) i wyedytuję czy otrzymałem go czy nie :)

Edit - Dostałem się! Otrzymałem Garena oraz Skina :)

Wszystko działa i polecam :)

43242342423.jpg]
Opublikowano

A ja go kupiłem wcześniej :(

Jeśli do 2 tyg wcześniej to pisz do riotu, zwrócą.

Opublikowano

Spróbuj zrobić to na innej przeglądarce (mi zadziałało na Chromie) albo zostaw komputer na noc to może jutro się załaduje. Kappa.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

@up

A ja wiem dlaczego, otóż na świecie jest taka bardzo powszechnie znana zasada, że IE się po prostu nie włącza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...