Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4 Odcinek Mpcexpress Krew Polala Sie Na Metina!

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

spierdalaj :)

Mnóstwo słyszałeś , ale nie grałeś ^^ te kobiece NPC ciebie powalą ^^

Opublikowano

podcast jak zawsze zajebisty ^^

wypowiem się na temat rappelza o którym wspomnieliście ; )

bardzo się zmienił od tych 4 lat ; d

teraz moby się różnią od siebie nie tylko kolorem (naprawdę ^^)

jest więcej questów i wogule ; d

co do lagów to jest ich coraz mniej, bugi tak samo administracja zwalcza.

trochę jeszcze ich jest, ale napewno mniej niż wcześniej

Być zajebistym...

Admin Cienia
Opublikowano

Powiem szczerze że z rok temu ściągłem tego metina z czystej ciekawości, po udanej próbie logowania udało mi się nawet znaleźć jakieś wilki czy coś, pare uklepałem, zgon i koniec przygody z metinem. :P

Podcast bardzo udany, w pewnych momentach musiałem zatrzymywać by mieć czas na oddech. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Najciekawszy jak do tej pory moim zdaniem odcinek oby tak dalej "Metin jest fajny" no bo jest pzdr dla graczów metina i dla "obrońcy" tejże gry Fifolskiego

Opublikowano

Powiem szczerze że z rok temu ściągłem tego metina z czystej ciekawości, po udanej próbie logowania udało mi się nawet znaleźć jakieś wilki czy coś, pare uklepałem, zgon i koniec przygody z metinem. :P

Podcast bardzo udany, w pewnych momentach musiałem zatrzymywać by mieć czas na oddech. :)

No właśnie... ^^

A później dopiero zaczyna się ''zabawa'' :D

Podcast super ;)

PS: Też zapraszam na longju99 ^^

Bardzo fajny Polski priv :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Uśmiałem się ^.^

Ha - Ha - Ha - Ha - Ha - Ha - Ha - Ha

Ja pierdole Młody czemu klniesz? Ja kurwa tego nie rozumiem.. Ja nie przeklinam :P

88834188.png

Zapraszam Wzory Prezentacji Serwerów, Cheatów

Jeszcze Trochę

Jeszcze Raz!

Kłamałem.. Jeszcze Dwa Razy!

No Ok Jeszcze Raz!

Chciało Ci się klikać? Ok jeszcze kilka razy

Chciało Ci się tyle Klikać? No ok To Już Koniec ;P

Zajrzyj do Profilku

Opublikowano

Huhuhuh

Kokosz też metka ściąga :lol:

Fifolskiego kilak razy w dziale M2 widziałem ;]

Mało mówiliście o tworzeniu serwerów w metku itp :(

4+/5 :O

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Mi to juz broda w dziale mt2 rośnie :P A w metina gram do tej pory :) Może nie jest ze mnie jakiś pro player no ale gram dla przyjemności :)

Czasem odwiedzam :) Pamiętam jeszcze czasy Owned!a :) Ehh robiło się tuty jak zlepiać spolszzczenia i jak uzywać taskera :) Co do p.serwerów to słuszna uwaga :) Mogłem cośtam powiedzieć

Obecnie można mnie szukać na bloodynetwork i csyt2 pod nickiem "Air" .

Ja uchyle rąbka tajemnicy i powiem że w nasptępnym "podkaście" mamy zamiar zaprosić ludzi z bloodynetwork i porozmawiać in inglisz.

f.png

Opublikowano

Połamania języka ;]

Chętnie wpadnę na bloodynetwork może razem zagramy ;)

Jeżeli dalej będzie mowa o metku zaproście kogoś kto zna tworzenie i jest obeznany w prywatnych :D

Pogadajcie o haxach itp

Bo podcast fajny ale o metinie straszne przynudzanie ;)

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Huhuhuh

Kokosz też metka ściąga :lol:

Fifolskiego kilak razy w dziale M2 widziałem ;]

Mało mówiliście o tworzeniu serwerów w metku itp :(

4+/5 :O

A myślisz, że po co kokosz stworzył nowy dział (screeny)??:D Będzie niedługo wlepiał tam swoje :)

A co do tych kradzieży to śmiem twierdzić, że jedynie mogą zrobić coś w sytuacji gdy ktoś okrada konta przez/razem z e-mail'em (prócz keyów i innego badziewia).

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

Pierwszy podcast ktory sluchalem. Wypowiem sie troche na temat metina :]

"Jak chce ktos grac to i tak bedzie gral. Tego sie nie zmieni. Ale trzeba powiedziec, ze na dluzsza mete pier***i sie w glowie od tej gry. Tam ktos mowil cos o tym <<nie wiem kto, bo po glosie nie poznaje>>, zeby taka osoba wyszla na dwor, pokopac pilke itp. NIE WYCIAGNIESZ TAKIEJ OSOBY NA DWOR TAK LATWO, NO CHYBA ZE PRZYWIAZESZ JA DO SAMOCHODU I TAK ODCIAGNIESZ OD KOMPA. LUDZIE SIE POSWIECAJA JEJ JAKBY TO BYLO CALE JEJ ZYCIE. SAM ZNAM OSOBY, DO KTOREJ MOGLES NAPISAC ,,IDZIESZ GDZIES??,, A OWA OSOBA ODPISZE CI ,,SORRY, MAM ROBOTE. MUSZE EXPIC,,"

Taka gra uzaleznia. To powinno byc zakazane na dluzsza mete, albo np. na okreslone konto jakis limit czasowy. Można by bylo grac np. na jednym koncie przez 2-4 godziny dziennie. I byloby gites.

Sluby w grze:

-Dla mnie wady i zalety. Zalety to umilenie gry i uatrakcyjnienie. Wady to sa takie, ze malzonek/malzonka moze na poczatku byc spoko a pozniej w chuja walic. Ale ja osobiscie bardziej jestem przeciw niz za. Mi sie to nie podoba. Dla niektórych moze taka osoba z gry byc wazniejsza niz znajomi z otoczenia. I tym bardziej ludzie sie uzalezniaja od gry. Nie mowie, ze wszyscy tak maja, ale wiele osob nie ma takiej "silnej woli".

Chyba tyle,

Pozdro

Opublikowano

Jasne jeżeli jesteś chętny na wspólną gre to czemu nie ^^

Mhm wiesz ja inaczej nie umiałem opisać zalet gry :) A co do powrotu do tematyki metina to prosze rozmawiać z sz.p. redaktorem ;P

f.png

Opublikowano

Hehe dobry odcinek :D Ale w metina i tak nie zagram :)

P.S. Zaproście mnie kiedyś do podcasta bo chce się z wami pośmiać :)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

ten podcast był super godzina zleciała niewiadomo kiedy i czemu jak ,,metinczyk'' coś mówił to jakies chihanie było słychac nieładnie xP Chyba wrce do Metina xD

chcę ci podziękować mamo

chcę ci podziękować tato

za prowadzenie tego pieprzonego świata

do gorzkiego końca

nigdy nienawidziłem naprawdę jedynego, prawdziwego boga

ale boga ludzi, których nienawidzę

mówisz że chcesz ewolucji

małpa była wielkim uderzeniem

mówisz, ze chcesz ewolucji, człowieku

a ja mówię, że jesteś pełen gówna

LAST+Tour+on+Earth.jpg

Opublikowano

zal mi was , Metin gra jak kazda inna ... ja np nie rozumiem jak mozna napieprzac w CSa czy TIBIE albo logowac sie 3 h do Silkroada zeby pograc kolejne 3h , ale wiadomo demokracja kazdy moze sie pozalic :D tylko gdyby nie ten metin to podejrzewam ze mpcforum.pl byloby malutkim forum bez zadnej wartosci ... wiec moze skasujcie te dzialy o tym ble Metinie i jedzcie na CSie i innych dzialach .

myavatar1j.png
Opublikowano

Proporcjonalnie wraz z wzrostem cyferki pokazującej liczbę użytkowników maleje cyfra wskazująca średni poziom IQ, zaradności, asertywności, własnej inicjatywy.

Ta. To tak jak by mieć dużo pustych wpisów w bazę.

They see me trollin'

They hatin'

Opublikowano

zal mi was , Metin gra jak kazda inna ... ja np nie rozumiem jak mozna napieprzac w CSa czy TIBIE albo logowac sie 3 h do Silkroada zeby pograc kolejne 3h , ale wiadomo demokracja kazdy moze sie pozalic :D tylko gdyby nie ten metin to podejrzewam ze mpcforum.pl byloby malutkim forum bez zadnej wartosci ... wiec moze skasujcie te dzialy o tym ble Metinie i jedzcie na CSie i innych dzialach .

mpcforum nie jedzie na metinie...

to że ten dział ma najwięcej postów to nic nie znaczy...

jest tam sporo osób które piszą aby mieć posta, lub piszą nie czytając wcześniej regulaminu....

@będzie we wtorek podcast czy trochę później?

Być zajebistym...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...