Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję gotowego projektu mt2 :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak już napisałem w temacie, poszukuję gotowego projektu mt2, typ serwera jest mi obojętny ( z gotowcami proszę nawet nie pisać ), oferuję dedyka z hosteamu + filtry, więc o lagach nie ma mowy, oferuję również zabezpieczenie serwera w razie potrzeby, co oczekuję ? w zmian, oczekuję oczywiście % zysków z is,  jaki to będzie % to zawsze możemy się dogadać, nie interesuje mnie ranga na serwerze, nie będę opisywał tutaj swojej skromnej osoby, kim jestem, ile mam lat gdyż większość już mnie zna z lepszej bądź gorszej strony, jeśli jednak mnie nie znasz to zapraszam na pw, mogą być błędy gdyż temat pisany na szybko, sorry  :)

ps; zapewne pojawią się hejty randomów takich jak Tevan (Pavcio),Asek,hajnaś oraz ich bandy z gimbazjum, proszę o ignorowanie tych dzieci ulicy.

Pozdrawiam Michał :)

Opublikowano

Szukasz gotowego projektu by wgrać i uciec ?  Po 1. Sponsor sponsoruje od początku serwer do końca. Czyli od rdzenia do postawienia :] Wtedy możesz nabrać ufności do ów sponsor, a nie raz, dwa, trzy i mamy pliki :p

14960923606106021851_thumb.jpg

[*] Buy 15.05.2002r. - Rip 29.10.2006r. [*]

Mój szczurek :(

Opublikowano

Szukasz gotowego projektu by wgrać i uciec ?  Po 1. Sponsor sponsoruje od początku serwer do końca. Czyli od rdzenia do postawienia :] Wtedy możesz nabrać ufności do ów sponsor, a nie raz, dwa, trzy i mamy pliki :P

To raczej nie Multiego wina że "era" serwerów jest taka "super"? Gdyby serwery były dobre z dobrym teamem to na pewno te serwery by tego nie pożałowały.

#Podbijam polecenie.

Opublikowano

nie polecam jak najbardziej nic nie potrafi a jak ukradnie wiem pliki to co najwyżej skończy się serwerem na vps za 30 zł lub hamachi :D

sorry ale nie jestem tobą nołnejmie :)

Opublikowano

nie Polecam ciężko się z nim dogadać maszyny nie są stabilne zawieszaja się co chwile i czekać az sie zjawi zeby zrestartować, na koniec jeszcze podprowadzi wam pliki i będzie je sprzedawał 

Opublikowano

nie Polecam ciężko się z nim dogadać maszyny nie są stabilne zawieszaja się co chwile i czekać az sie zjawi zeby zrestartować, na koniec jeszcze podprowadzi wam pliki i będzie je sprzedawał 

dobrze wiedzieć.

Opublikowano

nie polecam jak najbardziej nic nie potrafi a jak ukradnie wiem pliki to co najwyżej skończy się serwerem na vps za 30 zł lub hamachi :D

"Ukradnie"- Dlaczego to mi się kojarzy tylko z Tobą? aaaaa.... Już wiem ! Te filmiki, z których próbujesz się wymigać, niestety dowody za mocne :/ Kto kradnie strony Bombworka ? Pewnie Multi ! :D Gj.

Pewnie z nim nie pracowałeś, a oceniasz. Szkoda tylko, że te pliki co "kradnie" zdobywa w legalny sposób. Jego wina, że idioci mają hasła 123 ? :D

@Polecam, spoko typek, zaufany i miły ;-)

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Polecam Ziomka:)

-Ogarnia Temat

-Oferuje Stabilne Dedyki

-Pomocny

PS: Szkolony przezemnie więc wiem co mówie ^^

Opublikowano

Nie polecam, kolega nie zna się bardzo na tym co robi a do tego jeszcze na koniec ukradnie pliczki, które nie są "gotowcem" i będzie sprzedawał :)

Opublikowano

Nie polecam, kolega nie zna się bardzo na tym co robi a do tego jeszcze na koniec ukradnie pliczki, które nie są "gotowcem" i będzie sprzedawał :)

jak ja kocham te hejty, też cię lubię przyjacielu, jebać biede :) ,nadal aktualne

Opublikowano

a pisałeś z Nim ? widać że tak więc proszę wyślij kawałek rozmowy jeżeli uważasz że się nie zna :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...