Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Iguna

Poziokat42

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

nadal frakcje czy  zrobiliście jakiś porządny plugin na gildie? choćby Darmowy OPENGUILD ?

Pomogłem? Daj Plusika to pomaga.

eJwLTq2o9ElMqVTQVQguSE3OSszJLC5JVMhPUfDNzEt1LkpMK1FP5PINcE7LLyrN1SvIASqEy3D5JuZl5mdzgQSSwQLORampBalFxVxGpqZwbAAA7Z0gpg~~.png

logo.png

Opublikowano

Witam, oferujemy was strefę na naszym serwerze TS3, posiadamy narazie 512 slotów i mocną maszynę, ale w przyszłości zmienamy na 2048 slotów i jeszcze lepszą maszynę

Do strefy dodajemy własne rangi i kąt administracyjni, Poke bota, Music bota, Afk move

Kontakt: GG 37089341

Opublikowano

@ref.

Witam, oferujemy was strefę na naszym serwerze TS3, posiadamy narazie 512 slotów i mocną maszynę, ale w przyszłości zmienamy na 2048 slotów i jeszcze lepszą maszynę

Do strefy dodajemy własne rangi i kąt administracyjni, Poke bota, Music bota, Afk move

Kontakt: GG 37089341

Ciekawa oferta, lecz nie ja decyduje. Napisze do HQ i on skontaktuje sie z toba.

Opublikowano

@ref.

Do ludzi którzy nie lubiąfrakcji:

Frakcje są 100 razy lepsze niż te autorskie gówna.

Serwer dość klimatyczny.

Gdyby nie frakcje

nie grał bym

6/10

Zgadam sie z toba, poniewaz frakcje maja mozliwosc podboju, a w wiekszosci tych "autorskich gowien" siedzisz tylko i bronisz gildii nie wiadomo po co.

Teraz mamy male problemy, poniewaz adm nie ma zbytnio czasu i mamy male dochody, a nowa edycje chcemy zrobic.

Opublikowano

Lada chwila otwarcie :D. Już nie mogę się doczekać. :) Zapraszam także innych do gry, bo serwer jest na prawdę epicki!!!

Opublikowano

Lada chwila otwarcie :D. Już nie mogę się doczekać. :) Zapraszam także innych do gry, bo serwer jest na prawdę epicki!!!

Też już nie mogę się doczekać i również wszystkich zapraszam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kiedyś było dużo lepiej. No niestety się koledzy zmowili i gra dziennie 40 osób :). Serwer ma to co miał zawsze procz normalnej administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...