Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Henir hack?

Miiami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktoś działającego henir hacka? Do tej pory przechodziłam go na 1 hit killer ale po tej aktualizacji z Elesis przestał działać :c (po wyborze postaci brak połączenia z serwerem a fiddler wywala jakiś błąd)... 

+ Za przechodzenie tamtego henira dostawałam za każdym razem 60 odłamków (solo) czy na tym dostanę więcej? (o ile wgl jest jeszcze coś takiego xD)

07309620751993780416.png

Opublikowano

Nie wiem czy ktoś podejmie wyzwanie "ożywienia" tego hacka, ale odpowiem na drugie pytanie.

O ile pamiętam, to dostawałem 70 odłamków za jeden henir. Nie wiem czy teraz się pomyliłaś, czy po prostu dostaniesz więcej.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Ja na 101% dostawałam 60 odłamków i nie ma żadnego ale :C

Podejrzewam że nikt nie udostępni hacka do henira, bo po co sobie robić konkurencję :P

A co do odłamków, to kiedyś dało się tak zrobić, ale już dawno zostało to załatane przez KOGa.

(Ja i tak nie chodzę na henir wyzwanie i pvp :c)

Oglądałam filmiki jak wyglądał hack na henira kiedyś i faktycznie to było coś O: 

A jeśli nikt nie jest chętny na zrobienie tego hacka to zaktualizował już ktoś 1 hit killera (no bo mnie wywala więc chyba jest nieaktualne xD)?? ( oduczyłam się grać Arą ;-; )

07309620751993780416.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...