Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Mroczny Rycerz Garen za śledzenie na Twitterze

Macarena

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=685948

Cytat postu Mayora:

Chcemy, by gracze mieli obszerny dostęp do lokalnych nowinek i informacji dotyczących League of Legends. W związku z tą inicjatywą, zdecydowaliśmy dać naszym fanom na Twitterze skórkę Mroczny Rycerz Garen.

Aby ją otrzymać wystarczy, że zalogujecie się na twitterze i użyjecie tej aplikacji by podążać za @LoLEU.

(Zadziała to jedynie na serwerach EUW i EUNE)

Dajcie znać, w jaki sposób waszym zdaniem powinniśmy używać Twittera. Jeśli macie jakiekolwiek sugestie i pomysły, nie wahajcie się nimi dzielić.

____

Link do wspomnianej appki:

http://rg.woobox.com/y53k9k

____

*EDIT*

STRONA MOŻE NIE DZIAŁAĆ, ZA DUŻO OSÓB WCHODZI xD

2y88o3.jpg

Opublikowano

Przed chwilą działała, może wróci niedługo. Sfrajerowałam się trochę, bo wysłałam linka koledze, a ten do mnie, że go robię w bambuko, bo nic tam nie ma xD

Opublikowano

Strona padła - już myślałem, że po prostu jestem debilem i nie wiem jak z tego skorzystać >_<

Wyczuwam zwiększenie ilości graczy, grających dziś Garenem.

""""Currently troubleshooting the promotion. We'll let you know when it's live again. Thank you for your patience!"""""

Edit: @down

Dlatego mainuję Teemo!

wikmk9.jpg

Opublikowano

Mi przed chwilą działała strona. Poszedłem robić konto na twitterze i baach nie działa xDD. Ale poczekam i nawet jeśli nie dostanę to kij tam bo Garen to postać dla frajerów bez honoru tak jak Teemo.

Opublikowano

czemu strona nie działa??

Przeciążenia, tak samo jak na MPC.

Mi przed chwilą działała strona. Poszedłem robić konto na twitterze i baach nie działa xDD. Ale poczekam i nawet jeśli nie dostanę to kij tam bo Garen to postać dla frajerów bez honoru tak jak Teemo.

Zawsze jesteś te 975 rp do przodu :)

Opublikowano

Twitter też ma przeciążenia, bo adres e-mail nie chce przyjść. xD

A tak na serio... Skórka jak skórka, ale 450 PZ zaoszczędzę, bo zawsze mi było szkoda PZ na tanie postacie. :P

Btw. Myślę, że strona niebawem będzie stabilna, bo obecnie przeciążenie występuje. ;X

Opublikowano

Dzięki za info, jak naprawią stronę to chętnie wezmę. 3 skórka do Garena :P Działa joł, jeszcze raz dzięki.

Opublikowano

Twitter też ma przeciążenia, bo adres e-mail nie chce przyjść. xD

A tak na serio... Skórka jak skórka, ale 450 PZ zaoszczędzę, bo zawsze mi było szkoda PZ na tanie postacie. :P

Btw. Myślę, że strona niebawem będzie stabilna, bo obecnie przeciążenie występuje. ;X

Nie trzeba akceptować maila :P

Opublikowano

Dzięki, skórka już jest:) dobrze, że kod daja bo wchodzenie do gry i aktywacja tak jak to było z jakimś tam skinem to by była kicha tym bardziej są teraz off servery :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...